oyunun baslarinda bi bolumde takildim, farah la ilk karsilastiktan bi sure sonra 3-4 katli bi yere geldim, prince in havada ucan kusu ilk defa gorup hakkinda biseyler soyledigi yer. sutunlardan atla atlaya bi yere kadar geldim. Ama en sonunda oyle bi yer geldim ki, bana yakin hic bi sutun yok ve duvardaki catlaklar yuzunden duvardan yurume imkani da yok. umarim neresi oldugunu anlatabilmisimdir. Iki tane bar var ardarda, onlardan sallanarak bi yere ciktim ve ondan sonra takildim, cunku atlayabilcek bi sutun yok, bu nedenle adam yere cakilip oluyo. Yardim edebilecek olan var mi?
bak arkadaşım orada gittikten sonra yani direkten bööle dönerek üste çıkıyosun sonra orada altı olmayan sadece üstten tutturulmuş kısacık sütunlar var oranın en sonuna geldiğinde yani sütun çok kısa olduğunda duvara doğru atlıyosun hatırladım kadarıyla orada bir yarık var oraya tutunuyodun zaten ordan sonrası dövüşüyosun orada bişi yok.takılıdğın ver olursa mail atabilirsin..
yok yaw oyunun ortasında oyun hata vermeye başladı meğersem ekran kartındanmış benim mx 440 geforce 4 ama benim anlamadığım madem hata vercektin o kadar niye çalıştı oyun???
Aslında yarısına kadar gelmesi bile mucize.Benim bildiğim sadece fx lerde çalışıyordu.
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...