AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 online RPG Dragon Court
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 14/03/2004 :  13:34:36  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
5 gündür deli gibi bu oyunu oynuyorum, başta basit gibi görünsede çok teferruatlı bir oyun, shadowwalker ve krondor'uda üye yaptık, özellikle rappier'e tavsiye ederim, başlangıçta test oyununu oynayın, sınırsız oyun hakkınız var, öğerndikten sonra normal oyuna başlarsınız
http://wild.ffiends.com/DCtest/Game.stm
oyunla ilgili sorularınızı icq dan cevaplarım, birde belli bir leveldan sonra diğer oyuncularla alışveriş yapabiliyorsunuz ve klan kurabiliyor yada herhangi bir klana katılabiliyorsunuz

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...

Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231

İletim - 14/03/2004 :  22:38:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet oynadım ve halende oyunuyorum. Çok hoş bir oyun herkese tavsiye ederim.

Barış ERSOY
Yazar
bersoy@oyunsitesi.gen.tr
---
... Ruslana
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 14/03/2004 :  23:00:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya ben de üye oldum test oyununu da üye olduktan sonra mı oynuyoruz?

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 15/03/2004 :  13:49:38  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bu linkten üye olursan kullanıcı adını ve passını yazıp başlayabiliyorsun, yan, test oyununuda üye olarak oynuyorsun, zaten normal oyundan tek farkı günlük hamlelerinizin sınırlı olmayışı, yoksa herşey aynı, hatta test oyunu için bir forum bile var, ayrıca sıralamalarda yapılıyor,
bu arada klan kurdum ismi greywolf, klana katılmak isteyenler, yada kendi klanını kurmak isteyenler bunu kalenin içindeki clan kulesinden yapabiliyorlari klan kurmak için 250000 mark ve 75 quest ayrıca baron olmak lazım, son bir ipucu vereyim, oyunda bulduğunuz nesnelere infoda bakın sell dedikleri haricindekileri biriktirin(storeage de), junk dediklerini atabilirsiniz, ama diğerleri magery gücünüzü guildde geliştirdikçe kullanılmaya başlanıyor, en pahalı olan turquaz 12 guild skillinde açılıyor ve blinding dustla aynı işlevi görüyor ve bottled feary bulursanız sakın öldürmeyin ve ele geçirmeye çalışın, bir tanesini yanınızda taşıyın, diğerlerini biriktirin, ölürseniz paranızı ve eşyalarınızı aynen muhafaza ediyor ve almak isteyeni öldürüyor, sadece mesmeried(hipnotizma) ve swindle(kazıklanma) durumlarında işe yaramıyor

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231

İletim - 15/03/2004 :  14:23:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dün tek günde 10. levela geldim. Bugün girmek istediğimdeyse kullanıcı adımı reddetti. İşin yoksa tüm levelları baştan oyna bakalım...

Barış ERSOY
Yazar
bersoy@oyunsitesi.gen.tr
---
... Ruslana
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 15/03/2004 :  14:44:37  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Leg0l4s klavye ayarlarından dili ingilizceye getirip tekrar aynı şifreyle girmeyi dene nedendir anlayamadım gitti ama bazen şifreler böyle sapıtıveriyor bendede olmuştu; bir defa girdikten sonra sorun olmaması lazım.. bir dene bakalım bende çalıştığına göre sendede çalışır heralde :)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000