AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 orjinellik
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

KİLL killer
Üye

Turkey
İleti 21

İletim - 13/03/2004 :  17:03:18  Bilgileri Göster  KİLL killer için bir ICQ İletisi Gönder  KİLL killer'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  KİLL killer için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar yakında bütün oyunlar orjnal olacakmışbu konuda görüşlerinizi almak istiyorum(herhalde herkesi olumsuz etkiler

killer S4YG1L4R

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 13/03/2004 :  22:49:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bildiğim kadarıyla oyunlarda telif hakkı kanunu çıktı. İstanbulda ciddi baskınlar yapılıyor ve yapılmayada devam edecek. Olayın sonu iyimi olur yoksa kötümü bunuda zaman gösterecek. Oyun yapan firmalar Türkiyeyi bir pazar olarak görmeye başladıklarında eminim buraya uygun pazar politikası uygulayacaklardır. Bu oyun fiyatlarını ne kadar yansır bilemem ama umarım uygun fiyata orjinal oyun oynayacağımız günler kısa sürede gelir ve yurdumdaki bu düzenbazlık olayları ve emek hırsızlığıda biter...
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 14/03/2004 :  12:15:15  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hiçbirşey değişmeyecektir, uzun zamandır yazıcıoğlunda millet gizli dükkanlarda satış yapmıyormu zaten, bir zamanlar adult film yasaktı, belki hala yasak ama bulunabiliyor, kısacası insanların zihniyeti değişmedikçe bazı şeylerin değişmesi mümkün değil, kaldıki insanların satınalma gücüde ortada, oyun yapan firmalar türkiyedeki hayat standartlarını göz önüne alıp ucuz fiyata oyun çıkartamazlar, oyunlar bütün dünyada hemen hemen aynı fiyatlarda oluyor, bizdede öyle olacaktır

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 14/03/2004 :  14:54:01  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sonuç olarak çoğu kiş oyun alamıyacak ve oyun oynıyamıyacak. Oyun firmaları zaten zor ayakta duruyolar, türkiyeyi pazar olarak görmeyi bırakın, yanına bile yaklaşmıycaklar. Ancak bikaç ithalatçı firma oyun getiricel, parası olanlar alıcak, olmıyanlar kendilerine başka eğlence bulmak zorunda kalıcak.
Oyunsitesi gibi sitelerin de kullanıcı sayısı bayaa düşücek. Çok kötü olucak sonuçta. Keşke önce bi ekonomiyi düzeltseler de sonra telif haklarına özen göstermeye başlasalar.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git

KİLL killer
Üye

Turkey
İleti 21

İletim - 14/03/2004 :  19:15:43  Bilgileri Göster  KİLL killer için bir ICQ İletisi Gönder  KİLL killer'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  KİLL killer için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
BENCE, 1 yada2 ay boyunca böyle devam eder sonra kaçak olarak önüne gelen CD kopyalar o fiyatlar karşısında ilk önece ortaya çıkan iyi para kazanır ha.CD CİLERİN BULUNDUĞU yerde nerdeyse herkes fiyat düşürdü geçen bi oyunaldım adam 3miyon dedi bende önece aldım sonra gidip değiştirip dedim aradan 1dk bile geçmeden adam istediğim oyuna 3,5 milyondedi bende çok istiyodum oyunu aldım aslında cevabı yapıştıracaktım buda 2 cd oda 2cd diye

killer S4YG1L4R
Sayfanın En Üstüne Git

Jansay
Üye

İleti 84

İletim - 03/10/2007 :  05:23:36  Bilgileri Göster  Jansay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eet bende biteceğini sanmıyorum ama eğer biterse yaşadık demektir çünki herkes orjinale yönelir ve orjinaller ucuzlar hemde gönlümüz rahat oyun alırız zaten korsana fazla meyil olmasa orjinaller ucuz olurdu birinden duydum ingiltere'nin ufak bi kasabasında bi oyun dükkanı varmış içinde ne ararsan var ve oyunların orjinalleri bizim kopyalardan ucuz!! İnsan düşünmeden edemiyor kopya yaparak nereye kadar hak hukuk diye bişi var ayrıca orjinaller niye bu kadar cep yakıyor ???
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000