AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Forum Oyunları
 Hikeye tamamlamaca
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 17

CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680

İletim - 02/09/2008 :  01:00:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
RoM3o *Fight* diye haykırmaya başlayınca karşı evin balkonun elindeki m60'ıyla Crazy_Ivan gorunur.
Nolu len burda diye haykırır.Gece vakti belamısınız m60'la banlıcam hepinizi görürsünüz der.Birden herkes çil yavrusu gibi dağılır...

http://img296.imageshack.us/img296/5637/k1bw1.jpg

Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 02/09/2008 :  02:56:47  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ve iso_demiro tepki olarak şaçma şaçma yazılar gönderip beni yazar yapseneeeee der.Bu crayz_ıvan'ı sinirlendirir veeeeeeeeee...

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

tommys
Üye

Turkey
İleti 50

İletim - 02/09/2008 :  11:06:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
M60'la crazy_ıvan iso demiro ve faress'i vurur.Mahkemeye çıkar.2 polis dedektifi öldürdüğü için ağır müebbet hapis yer.RoM3o ve CRAYZZY direk Türkiye'ye geri gelirler.RoM3o intikam için pis zenciyi aramaya başlar.Max Payne gibi pis zencinin bütün adamlarını öldürür.Bir adam konuşup.Pis zencinin nerde olduğunu söyler.Taksim'de The Marmara resorttadır.Oda numarası 1005'tir.Ama otelde koruma seviyesi bayağı yüksektir.Veeeeeeeeeeeeeeee...........
Sayfanın En Üstüne Git

scrambler
Üye

Turkey
İleti 380

İletim - 02/09/2008 :  13:34:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Veee tommys boşuna uğraştığının farkına varır çünkü CRAYZZY çoktan pis zencinin kafasını koparmıştır ve çoktan kopuk kafayla RoM3o ile birlikte çatışmaya gitmiştir. Tommys'in bu dikkatsizliğine sinirlenen 'scrambler' bir laboratuvar kurar. Orada tüm osuruk böceklerine son geliştirdiği virüsleri enjekte eder ve tommys'in evine, Amerika'ya ve Rusya'ya bu böcekleri yaymaya başlar. Yoksa dünya yeni bir ' Nükleer Savaşa'mı gidiyordur???

!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)

YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı

Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 02/09/2008 :  16:20:48  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
nükleer savaş yapılması kararlaştırıp geri dönülmemesi için imza atarlar.Ama tam o sırada iso_demiro ve faress geri döner.Meğersem ölmemişler sadece mezar taşşında adları vardır!Mezarda baka biri yatıyordur!Ve iso_demiro bu anlaşmayı yırtar ve faress ile kaçarlar.VEeeeeeeeeeeeee...

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 17 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000