AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 27 Temmuz Metallica Konseri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 29/07/2008 :  15:07:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Konsere gidemediğim için kahroldum şuan Metallica şarkıları ile kendimi avutuyorum :)

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 29/07/2008 :  22:27:36  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Meksika dalgası bölümüne katılamıyorum ne yazık ki, aynı dalgayı saha içinde de yapmamızı isteyince tribünler, deve cüce oynar gibi olduk, sıkışık ortamda çökünce herkes kucak kucağa geldi. Aynı zamanda konserin stadda olmasından dolayı tribün marşlarını söylemek de ne derece güzeldi pek bilemedim. Oldu olacak bir de yumruk şova çağırsalardı.

Konser güzeldi ancak Unforgiven gibi Wherever i may roam gibi şarkıları çalmalarını da bekledik. One ın girişindeki atraksiyon da gerekli miydi bilinmez, şarkının kendisi zaten doğrudan kana karışıyor ama kurulan sahne gayet güzeldi. Devasa bir sahne kurmuşlar ki kamera çekimleri sayesinde televizyondan kurgusu yapılmış konser izler gibi olduk arka planda. Her ne kadar çevrediki pek çok kişi Samiyen'in yetersiz olduğunda hemfikirdi. Şükrü Saraçoğlu gibi daha büyük yerlerde de olabilirdi ki orası da dolardı.

Sonuç olarak Metallica'yı izlemek değil, izlememek bir kayıp olurdu.

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 12/08/2008 :  13:16:51  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Metallica 1 numara olduğunu tekrar gösterdi...

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000