AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 Medieval 2 Total War Konuşalım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 24/08/2008 :  12:18:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Müslüman bir devletle oynadıysan olabilir, Hristiyan din adamı çıkaran olmadığı için yıkılmıştır. Ama benim durumumda maalesef zor; mutlaka bir yerden çıkarmam gerekiyor priestleri. Amerika'yı keşfedip, Timurları da durdurup bırakıcam bu oyunu.

Stainless Steel 6.1'de Late Era Campaign oynamalısınız derim.

Bu arada birkaç şey denedim, forumla paylaşmak istiyorum. Bu atlılardaki 'wedge form' işlevini merak ettim.

İspanyol Conquistador ile İskoç Noble Swordsmen için denemeler yaptım. Custom Battle'da sadece bir tane bunlardan koyup karşılıklı savaştırdım. Dümdüz dalınca İspanya sürekli Heroic Victory alıyor. Ama Wedge Form dalarsa Crushing Defeat.

Wedge ile düşman hattı yarıyorsunuz, ortadan ikiye bölünüyor. Ama düz dalınca rakibimiz spearmen olmadığı için rahat kazanıyoruz. Hem kolay hem en zorda denedim sonuç aynı.
Bugün fırsat olursa Spearmen'a wedge ile dalacam.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 25/08/2008 :  01:34:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Müslüman devletle oynadım, demek yanlış hatırlamıyorum =)

Medieval Total War bence mükemmel bir oyun. Ne zaman ki gözlerimi kısıp bilgisayara bakmaya başlarsam o zaman bırkacam bu oyunu =)

Evet İspanyolların keşif vs. dolayı zırhlı askerleri biraz daha sağlam. Zaten direk dalarsa ki denemişsin, hemen düşer. O kalabalık savaşlarda direk generali öldürmek için mantıklı bir strateji olabilir.

Diğer seçenek ise kesinlikle kazanmak istediğin bir savaşta direk çökertmek için yapılabilecek bir stratji.

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 25/08/2008 :  09:46:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Konuyu şöyle bağlıyım eğer karşınızdaki düşmanın arkasından okçu var ise, okçuya atlılarla ulaşmak için onları koruyan swordsmen'a wedge ile dalın 3 sn içinde yarıyorsunuz, sonra arkadaki okçulara bodozlama dalın. Ama bir birlikle wedge halindeyken savaşmayın. Kaybedersiniz. Sadece yarmak için kullanın.

Spearman demişken, sakın ne wedge ne normal dalmayın. Wedge ile dalınca adamlar kayıp bile vermiyor.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 25/08/2008 :  17:34:27  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ve okçulara karşı daha az kayıp vererek ulaşmak için kullanışlı wedge form.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Oguzhan1989
Üye

United Kingdom
İleti 9

İletim - 14/10/2008 :  11:37:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar ben bir kalede tuccar cikardigim zaman uzun bir sure yeniden yeni bir tuccar cikaramiyorum yada market bazaar felan gelistikcemi daha fazla tuccar cikarabilecem ve ozellikle tuccarlari altin madenlerinin yakinlarina gonderiyorum super para yapiyorlar ozellikle turklerle oynayinca karadeniz bolgesinde altin madenleri var
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000