|
Yazar |
Konu  |
ingold
Üye

Turkey
İleti 57 |
İletim - 25/07/2008 : 02:22:47
|
ya söz olucaksa hotel callifornia ... olmıcaksa 50 fist datesın sound tracklerı war |
ŞEytanla Melek ewlendı ..... 
runenın cıkacagı yoksa thrael gelse ne fayda x] |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 25/07/2008 : 18:58:00
|
rom3o a fine frenzy şarkılarının tamamını tavsiye ederim.mükemmel bir ses,mükemmel bir yorum ve mükemmel şarkılar.havuz başında yapılacak bir düğün için süper seçim olur a fine frenzy şarkıları.
myspace:http://www.myspace.com/afinefrenzy
|
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 25/07/2008 : 19:54:27
|
alıntı: Hoca_Gaffur tarafından yazılan:
alıntı: PaLaD1N tarafından yazılan:
Sözlerini hiç anlamadığım bir şarkı var; ama o oynamaya yönelik genelde x) Hani benim 50 gram fransam (??!) demeye başlayınca şarkıcı bütün salon ortada tepiniyor, bu yaşıma kadar anlamadım gitti :D
Fransa nerden çıktı. xD Pırasam olmasın o. 
:D Olabilir. Birçok yerde bulguruuum diyorlar, çok az kısmında söylenince AB'ye uyarlanmış halidir diye xP
Bir de "Panda yuva yapmış söğüt dalına"?? x) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 25/07/2008 : 20:11:49
|
alıntı: PaLaD1N tarafından yazılan:
Sözlerini hiç anlamadığım bir şarkı var; ama o oynamaya yönelik genelde x) Hani benim 50 gram fransam (??!) demeye başlayınca şarkıcı bütün salon ortada tepiniyor, bu yaşıma kadar anlamadım gitti :D
''Hanai ya da benim 50 gram pastırmam Konyalım'dan başkasına bastırmam'' değil miydi o?
  |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 25/07/2008 : 20:19:58
|
oda 1 numara :D Kral o şarkı :D |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)