Evet Arkadaşlar Uydur Uydura Bilirsen Yarışmasına Hoş geldiniz.Şimdi burada istediğiniz gibi en saçma hikâyeleri uydurabilirsiniz.En güzel Uydurana Bir Hediyemiz Var. Koca Bir Aferin Biz Yazı ile Aferin Demicez ama kendimiz birini seçip(kendimiz hariç)Aferin diyeceğiz Yarışmayı başlatıyorum ve uydurma sırası bende uyduruyorum.
Evdeki Çığlık
birgün okuldan döndüğümde dev bir çığlık duydum ve mutfaktan geliyordu.mutfağa gittim ve ablam yemeği yakmış ve bağırıyomuş onun sesiymiş. sonra banyodan bir ses geldi kapı kapalıydı.tıktıkladım ve ne oluyor içeride demim.Oda Diğer Ablamın Sesiymiş Sadece sular kesilmiş ve banyo yaparken saçı köpüklü kalmış o yüzden bağrıyormuş . sonra bizim odadan bir ses duydum içerideki abimdi elektrikler kesilmiş bilgisayar oynuyormuş ondan bağırmış oyunun son bölümündeymiş ve savelemediği için bütün bölümler gitmiş.
Yıl 1950.Dedelerimiz değil babalarımız daha iyi bilir.Bir salı günü cuma namazından babamla eve geliyorduk.Köyü teröristler bastı.Çektim kılıcımı iki el ateş ettim.Adamın sağ kolu yaralandı sol kolunu alçıya aldılar.İtfaiye çağırdık adamı hastaneye götürdü.Yanlışlıkla serum şişesine kan yerine alkol koydular.Adam uyandığında alkolkeş olmuştu.