Hepimizin rastladığı 'population limit:200' meselesi benim çok canımı sıkıyor. Gerek Rise of Nations gerek Age of Empires 2-3 oynarken 200'ü geçememek çok sinir edici bir durum. Bir yerden sonra artan saldırılar savunmaları karşılamak için 150 köylü çalışıyor neredeyse geriye 'caravan-trade cart' ; 'spy, general, comando-monk' gibi birimlerin de yer kapladığını düşünürsek, 200 yetmiyor.
Bu sıkıntıyı bir tek ben mi çekiyorum yoksa siz de sağ üstte 200/200 görünce delirenlerden misiniz?
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sevindim böyle bir konu görünce demek bir tek ben rahatsız olmuyormuşum. Age Of Empires de fazla sıkıntı duymasamda (oyun hemen bitiyor) Rise Of Nations gibi büyük çaplı bir oyunda büyük haritada bir sürü devletle oynarken çok büyük sıkıntı çekiyorum. Fethettiğim heryerde kalıcı egemenlik kurmak istiyorum :) Fakat çoktan dolan nüfus limiti buna engel oluyor. Bence strateji oyunlarını gerçekçilikten uzaklaştıran en büyük etkende budur. 2 senedir nüfus limiti olmayan strateji oyunu arıyorum ama sanırım yok, bulamayacağım.
hocam ondada bi upkeep olayı vardı yanlış hatırlamıyorsam.Bu sefer kayak üretimi zayıflıyordu.Yani 200 kisilik birlikler yapsak saatlerce bitmeyen vuruşmalar olsa...
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Kışlada askerler birikiyor, 'population limit' uyarıları geliyor. Diplomatik durumu değiştirip savaş ilan edip saldıracak isek tam hazırlanamadan saldırmış oluyoruz. Zaten Rise of Nations oynarken 150 köylü civarında dolanıyor insan. 50 birim asker neye yeter?
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir