eywallah şekerim bebeğim canım yavrum hoppppp pardon alkol aldım demin hani gençlerin şu efesdark dedikleri varya 4 şişe içtim aşkım offfffffffffffff pardon kusura bakma hafız içmeden şiir yazamıyom da alın çıkıyo yeni şiir: hoşgeldin yüreğime gönlüme hoşgeldin yar yüreğime boşver be elalem ne derse desin hadi hadi hadi hadeee dünya dünya yalan dünya haydillililili yar yüzüm güldü sayende içim huzurla doldu kaderimde yazan aşk sonunda beni buldu hoşgeldin yar yüreğime boşver be elalem ne derse desin hadi hadi hadi hadeee haydillililili yar yüzüm güldü sayende içim huzurla doldu kaderimde yazan aşk sonunda beni buldu hoşgeldin yar yüreğime boşver be elalem ne derse desin hadi hadi hadi hadeee öpüldünüz yalandınız şekerler (öff ulan yokki bi ortaköpüklü kave yapanım kendime geliyim di mi anam) Edit: ne yapmışım lan ben? bidaha içmicem bu laneti şişede durduğu gibi durmuyo galiba ya?
hımmm
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
merhaba arkadaslar! Imla kurallarina pek uyamamiyorum bunun nedeni ingiliz harfli klavyede yazmam. okuldan uzaklasip amcamlara geldim. internete ulasmisken size bir selam vereyim dedim.az kaldi zaten donuyorum.sali gunu parise cuma gunude bursaya geliyorum. o zaman uzun uzun anlatirim size maceralerimi... neler yasadim neler... sizleride cok ozledim. hadi kalin saglicakla!