|
| Yazar |
Konu  |
|
|
guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 07/03/2004 : 01:34:53
|
| Genelde oyun oynarken windowsa dönüyorum, yada oynadıktan sonra bilgisayarı kapttığımda düzgün kapanmıyor, bende resetliyorum, windows tekrar açıldığında ise masaüstündeki simgeler,açtığım pencereler, web sayfaları ve duvar kağıdı oldukça büyük gözüküyor, daha sonra oyun oynadığımda düzeliyordu ama şimdi oyuna girdiğimde geri atıyor (sadece bir oyunda, spor oyunlarını oynayabiliyorum)Bu sorunu nasıl çözebilirim? |
|
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 07/03/2004 : 12:31:52
|
| Windowsunu update etmeni öneririm. Update sitesinde "kapanma sorunlarını çözer" yazan updateler görmüştüm bir zamanlar. |
some are born to sweet delight; some are born to endless night |
 |
|
|
guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 07/03/2004 : 12:52:41
|
| Önerini denerim ama bu problemi biraz açmak istiyorum, windows 98 kullanıyorum, fx 5200 ekran kartı aldım, başta oyunlar çok yavaş çalışıyordu en son driverleri yükledim sorun çözüldü, ben daha önce oynayamadığım oyunu belki oynarım diye bir umutla yükledim ama çalışmadığı gibi masaüstünün vs.. şeklini bozdu, o günden beri bu problemi yaşıyorum,en son olarak oynayabildiğim bir oyunu da oynayamaz oldum, hemen windowsa atıyor. |
 |
|
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 07/03/2004 : 15:22:08
|
| Win98 yeni çıkan oyunlarda sorunlar çıkartıyor. Çünkü yeni oyunların neredeyse tamamı directx9'u arıyorlar ama win98 böyle bir destek sağlamıyor. Sana tavsiyem ya win98 için gerekli patch'leri indir yada işletim sistemini değiştir. O zaman yaşadığın sorunların çoğu çözülecektir. |
 |
|
|
guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 07/03/2004 : 21:24:36
|
| Oyunu baştan oynuyordum nerdeyse ortalarına geldim ama şimdi hiç çalışmıyor. |
 |
|
|
Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398 |
İletim - 21/04/2004 : 16:57:20
|
| Bonex'e katılıyorum, 98 zaten sık sık hata veren bi sistem(aslında xp de ööle ama..). şöle bi kolaylık önerebilirim: windowsu tekrar kurmak yerine elinde hazır bulunan bi başlangıç disketiyle yada 98 cdsiyle başlat sistemi we ms-dos komut satırı gelince sys c: yaz. sistem dosyalarını c ye kopyalar..Farewell.. |
Lost in shadows of my own.. |
 |
|
| |
Konu  |
|
|
|
|