AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 İşlemci Sıcaklığı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 29/06/2008 :  20:33:13  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
@Hoca_Gaffur hocam;

İşlemci için gerekli olanları yapmışsın şimdi birde kasa içine eğil

Calvin Klein hocamın dediği gibi önce bi aletin içini temizle ardından kasadaki fanların havayı ne yaptığına bak.Firma kafaya göre takmıştır belki ama sen üstteki fanı havayı dışarı verecek alttaki içeri çekecek şekilde ayarla.
Birde termal macunun seramik mi gümüş içerikli mi?
Macun olarak Artic Silver öneririm bunlarda olmadıysa yeni bir fan düşünülebilir.

Lenin hocam;
wolverine hocamın dediği gibi laptopun altına takılan soğutucu kitler var laptopu biraz kalınlaştırıyor ama fazladan 2-3 fan gayet iyi oluyor.Tabi pilden biraz daha feragat demek bu ama şarjda kullanırken bunları kullanırsın yanına alacağın zaman ayırırsın

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 29/06/2008 :  20:39:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşekkürler arkadaşlar, sorunu çözdüm.Termal macunu biraz kalın sürmüşüm galiba, inceltince sıcaklık normal değerlere düştü.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 29/06/2008 :  20:39:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar. En kısa zamanda bir tane edinmeyi düşünüyorum. Laptop aşırı derecede ısınmıyor aslında da ne olur ne olmaz diye.

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 30/06/2008 :  02:09:40  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Laptopların da en kötü yanı ısındığını anında anlamamız çünkü devamlı elimiz üzerinde olduğu için özellikle bileklerimiz bu sıcak havalarda oldukça terliyor.O yüzden bu aylarda masaüstünü tercih ediyorum :)

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 30/06/2008 :  10:41:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tanımında haklısın gerçekten. Masaüstü bu aylar için çok daha uygun ama maalesef masaüstü bilgisayarım yok. Bu yüzden başka seçeneğimde yok. O yüzden böyle devam etmek zorumdayım.

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000