AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Hata Çevirisi Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 24/06/2008 :  17:43:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Lenin tarafından yazılan:

Bende çeviride sizlere elimden geldiğince yardım edebilirim... Şahsen çeviri yapmak benim için gayet eğlenceli. Hemde fazla fazla boş zamanımın olduğu bu sıralarda, zaman öldürmüş olurum.

The Elder Scrolls IV: Oblivion oyununu oynadınız mı?

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 24/06/2008 :  18:35:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oynadım denilemez. Sadece bir bakmışlığım var. Neden?

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 24/06/2008 :  21:37:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Başka bir takıldığım oyun sitesinde bu oyunu Türkçe'ye çevirmeye çalışıyorlar. Yaklaşık 6 ay önce başladılar. Bilirsiniz oyun RPG türü olduğundan çok detaylı,bir sürü kitaplar,diyaloglar... Tabii baya yazı isteyip çevirisini göndermeyen, ortadan kaybolan olduda genede çeviriyi yöneten kişini azmiyle baya bir kısım Türkçeleştirildi. Fakat genede bitmedi. Eğer ilgilenirsen söyleyeyim siteyi bak kafana yatarsa konuşursun yönetenle yazı yollar sana. Hani çevirme işinden hoşlandığından söylüyorum :)

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 25/06/2008 :  10:45:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Az önce birkez daha denedim. Bu sefer biraz daha uzun bir sürede mavi hata ekranı çıktı ve ekran gitmeden kaldı yazıyı okudum ve 1 yıl öncekiyle aynı sorun.

Bi sorun algılandı ve zarar görmemeniz için vs vs vs
Tüm yeni donanımları doğru taktığınızdan emin olun diyor ortalarda bir yerde.

Eminim 1 yıl olmuş ben ekran kartını takalı. Ki ekran kartı yerinden çıkmış olsa FIFA oynarken maçın 15. dakikasına gelip atmaz herhalde.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423

İletim - 25/06/2008 :  10:58:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
wolverine;
Aslında öyle bir çalışmanın içinde var olmak isterim ama biraz düşünmem lazım. 9 temmuz'da İngiltere'ye gideceğim. Bundan dolayı şu 1.5 ay içinde pek ilgilenemeyebilirim ama sen adresi verirsen sevinirim. Bir bakayım merak ettim.

umut; Bence bir uzmana bilgisayarını göster. Donanımla alakalı bir problem olduğu kesin. Ram'da bir problem olabilir. Çift ram kullanıyorsan biri çıkmış olabilir.

Burjuva Lenin'i ...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000