|
Yazar |
Konu  |
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 24/06/2008 : 17:43:22
|
alıntı: Lenin tarafından yazılan:
Bende çeviride sizlere elimden geldiğince yardım edebilirim... Şahsen çeviri yapmak benim için gayet eğlenceli. Hemde fazla fazla boş zamanımın olduğu bu sıralarda, zaman öldürmüş olurum.
The Elder Scrolls IV: Oblivion oyununu oynadınız mı? |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 24/06/2008 : 18:35:36
|
Oynadım denilemez. Sadece bir bakmışlığım var. Neden? |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 24/06/2008 : 21:37:51
|
Başka bir takıldığım oyun sitesinde bu oyunu Türkçe'ye çevirmeye çalışıyorlar. Yaklaşık 6 ay önce başladılar. Bilirsiniz oyun RPG türü olduğundan çok detaylı,bir sürü kitaplar,diyaloglar... Tabii baya yazı isteyip çevirisini göndermeyen, ortadan kaybolan olduda genede çeviriyi yöneten kişini azmiyle baya bir kısım Türkçeleştirildi. Fakat genede bitmedi. Eğer ilgilenirsen söyleyeyim siteyi bak kafana yatarsa konuşursun yönetenle yazı yollar sana. Hani çevirme işinden hoşlandığından söylüyorum :) |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 25/06/2008 : 10:45:15
|
Az önce birkez daha denedim. Bu sefer biraz daha uzun bir sürede mavi hata ekranı çıktı ve ekran gitmeden kaldı yazıyı okudum ve 1 yıl öncekiyle aynı sorun.
Bi sorun algılandı ve zarar görmemeniz için vs vs vs Tüm yeni donanımları doğru taktığınızdan emin olun diyor ortalarda bir yerde.
Eminim 1 yıl olmuş ben ekran kartını takalı. Ki ekran kartı yerinden çıkmış olsa FIFA oynarken maçın 15. dakikasına gelip atmaz herhalde.
|
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 25/06/2008 : 10:58:13
|
wolverine; Aslında öyle bir çalışmanın içinde var olmak isterim ama biraz düşünmem lazım. 9 temmuz'da İngiltere'ye gideceğim. Bundan dolayı şu 1.5 ay içinde pek ilgilenemeyebilirim ama sen adresi verirsen sevinirim. Bir bakayım merak ettim.
umut; Bence bir uzmana bilgisayarını göster. Donanımla alakalı bir problem olduğu kesin. Ram'da bir problem olabilir. Çift ram kullanıyorsan biri çıkmış olabilir. |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|