1 : oyunu bitirdim dşablo yu yatirdim sonra "save and exit" dedim tekrar girdiimde nightmare filanda vardi bende "acaba 1 leveldan mi baslioruz die girdim" yani iste farki ney filan die baktim harita sıfırlanmış.sonra normalde girdim oda oyle waypointler duruo ama harita hic elenmemiş sanki :S
2 : beyler simdi ben cow level i actim fakat millet dio cow kingi filan oldurme die ama ben öldürdüm bi kac kere ve tekrardan girebildim oyun versiyonundanmidir?? vede bende hic unique item düsmüo bununda bi taktigi varmi levela göre filan :S (( ve unique item lar sarı oluodu dimi ?? ))
uniq item için magic find diye bişey var %x better chance of getting magic items diye bi özelliktir. Ayrıca nightmare ve hellde bütün harita 0 lanır. Waypointleri felan gene açman gerekir.
Yararlı GM forumu : Reklam Yasak! game maker yardım : Reklam Yasak! Soft Craft Games grubu : Reklam Yasak!
yok ama iste ben normalde devam etmek istiorum suanda cow level icinde yani sidi ben atiorum stony fielde gidip wirts leg i alcam ya o harita bile sıfırlanmis :(( cozumu yokmudurki :S (( bu arda cow level daki inekler bitince tekrar mi almak gerekiyor wirts legi??? yoksa baska taktigi var mi?? ))
Harita dosyanın üstüne kaydedilir başka bir zorluk seviyesine geçince. Yani Hell'de haritayı açıp normale 1 kez girince hem hell gider hem normalde bir şey olmaz. Unique itemler koyu sarı olur. Lord of Destruction ek paketi 1.10'da oynuyorum, Cow King'i kestim ve giremiyorum. Stony Fields zaten küçücük bir yer, niye orası bile gitmiş diye hayıflanıyorsun ki..
cünkü black marsh tamoe highland vs vs yerlere stony den gidilio :) bide tristam midir nedir su portalla gidilen..bu kadar gicik oldu cünkü ben atiyorum görev yapiorum ya haritanin ucunda bir yer bile acilmamis olsun gider acarim yani bütün harita full acikti tekrar tekrar magralara filan girmistim simdi oda yok :) nese simdi nightmare de luth gholein e gecebildim..zor ama ya nightmare :) normal da summon larimin tek attigi canavlar simdi bana tek atio nerdeyse :P :))