AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 En İyi FRP & RPG Oyunu Hangisi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 16

tcozturk
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 29/07/2003 :  19:49:52  Bilgileri Göster  tcozturk için bir ICQ İletisi Gönder  tcozturk için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba,
foruma yeni katildim,

derim ki frp yada rpg oyunlari ne olursa olsun en iyi 2 oyun diablo 2 ve heroes gathering magic 1-2-3-4 tur(en iyisi 4 derim)

kendinize iyi bakin
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 30/07/2003 :  00:40:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:

merhaba,
foruma yeni katildim,

derim ki frp yada rpg oyunlari ne olursa olsun en iyi 2 oyun diablo 2 ve heroes gathering magic 1-2-3-4 tur(en iyisi 4 derim)

kendinize iyi bakin

Sanırım Heroes of Might & Magic demek istedin ama HoM&M serisi rpg veya frp değil

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

wizardraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 457

İletim - 30/07/2003 :  10:19:15  Bilgileri Göster  wizardraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tcozturk tarafından yazılan:

merhaba,
foruma yeni katildim,

kendinize iyi bakin

Hmmm ilginçç.Zevkler renkler tartışılmaz diyip bırakbilirim ama söylemem gereken bir iki laf daha var.Birincisi önceki mesajlardada belirttiğim gibi Diablo kesinlikle bir FRP veya RPG oyunu olamaz.O bir action oyunundan başka birşey değildir.
İkincisi bence heroes 3 heroes 4 oyunundan daha güzeldi(tabi 4üde bağrımıza bastık.Cidden güzel oyundu.Müzikleri falan.Ama sanki 3te olan birşeyler eksik oyunda)

Saçlarımı dikince aynı bu adamın saçları gibi oluyor.Arkadaşlardan biri fotoğrafımı görünce abi angel fotoğrafı üzerinde oynamışsın dedi yaa bu kadar olur :D
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 30/07/2003 :  21:39:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Heroes konusunda bir uzman olarak şunu belirtmek isterimki ben 4'ü 3'den daha çok beğendim. Dördün extraları üçe göre daha fazla ve hepsinden önemlisi savaşan karakter olayı bana göre bu seride yapılan en büyük gelişmeydi. Tamam üçte konu falan daha sağlam gibiydi ama bu oyundada strateji olayı baya bir üst seviyeye çıkmış.
Dördü sevmeyenlere benden bir tavsiye oyunu tümüyle karakterlerden oluşan bir orduyla oynasınlar ve işin ne kadar sağlam yapıldığını görsünler.
Sayfanın En Üstüne Git

Avenger
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 31/07/2003 :  16:02:19  Bilgileri Göster  Avenger için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Wizardraistlin tam olarak ne aradığını anlayamadım, Dragonlance dünyasında geçen oyun mu arıyorsun? Eğer öyleyse bir sürü oyun var. Mesela Champions of Krynn, Death Knights of Krynn ve Dark Queen of Krynn oyunları vardı. Hepsi çok iyi oyunlardır özellikle Dark Queen of Krynn. Sonra Heroes of the Lance var. Oyunda gerçek DL karakterlerini yönetiyoruz, aynen Chronicles'daki hikayeyi takip ederek Mishakal'ın disklerini bulmaya çalışıyoruz. Ondan başka Shadow Sorcerer vardı. Oyun hakkında çok şey hatırlayamıyorum ama bunu da baya oynamıştım zamanında. War of the Lance vardı, bunu da hatırlamıyorum ama gene gerçek serideki War of the Lance'i oynuyorduk. Bu oyunların hepsi SSI'den çıkmış durumda (Strategic Simulations Inc.)
Ve evet tüm zamanların en başarılı RPG oyunları firması Black Isle değil SSI'dir =)

Batu Kınıkoğlu
www.oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 16 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000