AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 En İyi FRP & RPG Oyunu Hangisi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 16

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 07/08/2003 :  21:17:35  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
konuyu pek saptırmak istemiyorum ama dikkatimi çekince sorayım dedim.
Arcanum nasıl bir oyun, almaya değer mi? smokinli elf olayı nedir?

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 07/08/2003 :  22:10:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Smeagol tarafından yazılan:

konuyu pek saptırmak istemiyorum ama dikkatimi çekince sorayım dedim.
Arcanum nasıl bir oyun, almaya değer mi? smokinli elf olayı nedir?

Şöle anlatiim ki bizim ark alıştı (eleman frp den çakmıyo sırf adam tavsiye etti diye almıştı hatta almadan önce arcanum arcanum diye çıldırıyodu hakkında hiçbir bilgisi olmadan) bende ondan gördüm baktım her yerde övüyolar alıp bi oyniim dedim ve yarım saat oynadıktan sonra kustum ve hemen ark a geri verdim. oyun şöle: normal frplere göre birazdaha gelecekte geçiyo( böle takım elbiseli smokinli elemanlar var). o smokinli elf olayıda o. karakter seçiyosun elf olarak meseelaa, sonra elbise illa smokin olcak diyolar!(yani galibaa öleydi)he sonra biraz paranvar ve o paralarla don külot smokin kılıç pıçak daş sopa tapanca(!) gibi şeyler alıyon(e tabiii özenip tabanca alıyon ki bu tabanca tek doldurmalılardan ve mermisi kendinden pahalı meretin vede bir iti bile 3-4 vuruşta öldürüyo!!!). yani oyunun grafikleri zaaten Allah'lık ne diyim daha?? oynamaya değer bir yan bulamadım ben walla. sen "ben bulurum" diyosan bi dene oke???

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 07/08/2003 :  23:31:10  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arcanum fena bir oyun değildir. Özellikle şehirler açısından gerçekten güzel. Gayet büyük sokaklar ve mekanları var. Konu olarak da iyi işleniyordu. En son bir soygun olayını önlemek için gece yarısı banka gibi bir yerde nöbet tuttuğumu hatırlıyorum (elemanlar transport la geliyorlar). Bir Necromancer olarak ilerisinde çöl gibi yerlerde mezarlara girip daha da güçlendiğimi (bulduğum eşyalar) ve bilimum değişik olayı hatırlıyorum. Ayrıca Nec olduğum için taşıdığım kimi büyülü eşyalar yüzünden beni trene almadıklarını da hatırlarım, "efenim trene hokkabazları almıyoruz" diyip geri çevirmişlerdi. Tren için biriktirdiğim paramla rezil olmuştum

Oyun biraz fazla yüklü olduğu için özellikle büyük mekanlarda bilgisayarda kasılmalar yapıyordu, bir yerden sonra oynayamaz olmuştum ama grafiklere çok değer vermeden (ki öyle kötü de değillerdi) oynayabileceğiniz bir oyun.

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 07/08/2003 :  23:38:23  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
falamir anlattığına göre tam ilgimi çekicek bir oyuna benziyor.
Peki son bir soru, 16 mb ekran kartı oyunu çalıştırır gibi yapabilir mi?

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 08/08/2003 :  00:05:59  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende ki 12 MB ekran kartıyla dediğim kadar çalıştı. Haritalar büyük olduğu için kimi zaman takılmalar yaptı ilerlemelerde. Bu da doğal olarak savaş durumlarında sıkıntıya sokuyo. Mekanlarda çok fazla insan yok ama hiç yok da değil. Bu gibi şeylerden dolayı 16MB da ne kadar iyi çalışır bilemem...Oyunun sitesinde 8MB ekran kartını min. sistem gereksinimi olarak belirtmişler. http://arcanum.sierra.com/game/game-overview.html

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 16 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000