AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 The Incredible Hulk (Yeşil Dev)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 13/06/2008 :  13:49:24  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilim adamı Bruce Banner, tüm hücrelerini zehirleyen gama radyasyonuna karşı bir kür geliştirmeye ve içinde dizginleyemediği bu öfke saçan gücü serbest bırakmaya çalışmaktadır: Hulk.

Gölgelerde yaşayarak, eski hayatından ve sevdiği kadından uzak kalan Bruce, bu obsesif durumdan kaçınmak için çabalarken bir taraftan da General Thunderbolt Ross ve gücünü yok etmeye çalışan askeri bir makine tarafından yakalanıp, yok edilme tehlikesi ile karşı karşıya kalacaktır.

Hulk’un karşısında artık yeni bir düşman vardır: Abomination.

Bruce Banner gama ışınlarına maruz kalmış ve hücresel bir değişikliğe uğramıştır. Artık o sinirlendiğinde yeşil bir devdir. Artık bu gerçekle yaşayan Banner, sevdiği kadından ve eski yaşam alışkanlıklarından kopar.

Günün birinde bir bilim adamı sorununa çare olabilecek bir seçim fırsatı sunar: Ya Hulk gidecek, Bruce kendisi olarak hayatına devam edecek, ya da kendini tamamen bir süperkahraman olan Hulk'a teslim edecektir.

Burdan Traileri İzliyebilirsiniz.

http://incrediblehulk.marvel.com/

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 13/06/2008 :  16:29:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Klasik bir Marvel filmi olmuş. Sıkmıyor fakat çıkınca hala etkisinde kaldığım bir film olmadı Marvel'ın her filmi gibi. Görsel efektler,dövüşler ilk filme göre daha dolu. Edward Norton'unda oyunculuğu her zamanki gibi süper.

Fakat film Hulk'ın oluşumundan başlamıyor. Hulk deney sonucu olmuş sonrasında başlıyor. Ve hulk'ında karizmasını çizmişler gibi geldi. Sonuçta kazanan oluyor fakat iyi bir dayakta yiyor. Bizim bildiğimiz hulk yıkılır mı be!!

Kısaca seyredilebilecek bir film fakat muhteşem bir filmde beklemeyin.

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 13/06/2008 :  19:24:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
garibanın başına çizgi romanda neler geliyor neler yiyosa onların filmini yapsınlar.
Sayfanın En Üstüne Git

---GHOST---
Üye

Turkey
İleti 630

İletim - 13/06/2008 :  22:05:33  Bilgileri Göster  ---GHOST---'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İlk film gibi olmamıştır umarım. İlk film çok hoşuma gitmedi, çöl sahnesi dışında bütün film karanlık ortamlarda geçiyordu, şansıma da o seansta 10-15 tane 5-6 yaşlarında veletten oluşan bi' toplulukta olunca gürültüden dolayı filmden hiç bi'şey anlamamıştım.

Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım..
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 13/06/2008 :  22:50:34  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben Bu Gün Gittim Çıkınca Keşke Bitmeseydi Dedim.Sonu Harika Ama O Mavi Kan Örneklerini Çoğalttı Ve Kötü Sonuçlar Oldu.

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000