AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 OKS
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 08/06/2008 :  23:03:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Allah yardımcınız olmuştur umarım. Bizde geçtik o yollardan. Şimdi daha beter bir felaketle karşı karşıyayız.

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 08/06/2008 :  23:09:59  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Çok sakat bir sınava benziyor. Sonuçlar geldiğinde moralinizi bozmayın. Puan yüksek ama dereceniz düşük olabilir. :I Benim girdiğim sene Robert Kolej 84 - 85 netle öğrenci alıyordu. Anlaşılan bu sınavda 97 - 98'le alacak. NTV'ye bağlanan bi' çocuk toplamda iki yanlışım var derecem nolur diye sordu. Adamlar muhtemelen ilk 500'desin dediler. Normal bir sınavda 2 yanlış derecelik sonuçtur. :)

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 08/06/2008 :  23:17:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya benimde duyumlarıma göre sadece benim çevremden öğrendiğim 16 tane full çıkaran var.Bence çok gereksiz yaptılar çok aşırı basit ve böle sınavda kendi mallığımdan ve işlem hatasından yaptığım bir iki hatadan dolayı yandım sanırım.:) Ortalama bir lisede tutturamayacağım.Şunu düşünüyorum ben bu kadar insan nasıl sıralanacak anlayamadım.Çünkü çok fazla 98-99 yapan var herhalde 97-96 yapanlar açıkta kalacak:) çok mu abarttım bilmiyorum ama durum böyle işte..

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 08/06/2008 :  23:47:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Son OKs sınavı diye böyle bir mallık yaptılar olsa gerek..
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 08/06/2008 :  23:50:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Tony_P@rker tarafından yazılan:

Son OKs sınavı diye böyle bir mallık yaptılar olsa gerek..

Ya çalışıp didinip full yapanda full yaptı, biraz dikkatli okuyup sakin çözende.Kesinlikle bilgi vs gerekmiyordu.İşlemleri doğru yapsaydınız ve gerçekten basit düşünseydiniz full yapılması çok muhtemel bir sınavdı.Matematikteki yanlışlarıma yanarım nasıl birşeydir ki sınavda çözemeyip arabada çözdüm.Çünkü 120'yi 3'e bölüp 60 buluyomuşum ve bütün yanlışlarımda dikkatsizlik ve basit düşünememekten.İnşallah puanlar tavan yapmaz bu kadar basit ve seçiciliği olmayan bi sınavda güme gidicem gibime geliyor hadi hayırlısı.Zaten bu Meb ne anlıyor ki bilemedim ya.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000