AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 Türk Oyun Yapımcıları Buraya!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 15/06/2008 :  15:52:47  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bendeki hikaye biraz saçma birazda Knight Online'nınkine benziyor,iki ırk falan ver...

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

omerocknuq
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 21/07/2008 :  22:54:29  Bilgileri Göster  omerocknuq'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bende 3ds max biraz game maker biraz birazda wep tasarımı fafiftende 3d game (bunu hiç bilmiyorum denile bilir)benim msn:omerocknuq yanlız bişeydicem bende ikiırk düşünüyom ama mesela kniht online da lwl 20veya 19 dan sonra****il point olarak tek biryeri ikikere yükseltilemiyo bu neden le enbosda seçilse glacier yadaa herne ise dah a iyiolurbence.bide bir ırkda ucsa hicde fena olmaz.:)
Sayfanın En Üstüne Git

gm_ozkan
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 11/10/2008 :  12:46:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben varım yakında fps creator u indircem o ne derseniz counter strıke gibi ve daha iyi oyun yapmanıza yardımcı olur ve bu programı www.google.com :D dan "fps creator full download" yazarsanız bulabilirsiniz veya kısaca bulmak için http://copadam-animasyon.forumt.biz
den bulabilirsiniz ama ismi öle diye yanlış anlamayın ilk başta bu siteyi çöp adam aniamsyon için açmıştım üye gelmeyince :D bende içine montaj programları , oyun yapma programları filan koydum içinde herşeyi bulabilirsiniz güvenin bana http://copadam-animasyon.forumt.biz ziyaret ederseniz seevirim Allaha Emanet Olun konuşmak isteyen olursa (her türlü konuda ozkan3419_fb@hotmail.com)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000