AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 acil yardım plz
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

sado44
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 26/05/2008 :  01:16:29  Bilgileri Göster  sado44'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
--------------------------------------------------------------------------------

selam arklar benim pc pentium4 3.2 ghz anakartımda gigabyte 8agpx destekli ekran kartım radeon256omb benim bir sorunum var fanın yani power ın anakart üzerinde takılan bölüm kısadevre yaptı. pc açılıyor fakat yandığı için temassızlık yapıyor şimdi bu sorunu gidermem için anakartımı değiştirmem gerektiğini söylediler şimdi almak istediğim anakart çift çekirdek fakat bunu aldığım zaman ram ddr2 olduğu için değiştirmem gereecek asıl sorun bu değil ben ramin yanında işlemcimidemi değiştirmeliyim? bunu yapmak zor olacak :) çünkü işlemcimden memnunum yani sorum anakartım değişince işlemcimde değişmek zorundamı?
şimdiden teşekkür ederim

sado44
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 26/05/2008 :  15:05:58  Bilgileri Göster  sado44'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar şu konuya bi fikirlerinizi sunsanız rica etsem
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 26/05/2008 :  15:19:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer işlemcini değiştirmek istemiyorsan, ana kartını yenileyeceksin. Yok değiştirmek istemiyorsan da İşlemcine göre bir anakart alacaksın. Tahminimce başka çaresi yok...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

sado44
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 27/05/2008 :  11:42:52  Bilgileri Göster  sado44'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ok tşkler
Sayfanın En Üstüne Git

Medal of Honor
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 13/07/2008 :  12:02:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sado 44 ben yeni üye medal of honor asagıdaki sorununu gördüm kısa bir yanıt vereyim. ram'ını degıstırınce işlemcini degıstırmene gerek yok bir ziyanı olmaz ama windows xp ye en fazla 4gb ram takabilirsin
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000