AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 FX5200'üm sapıttı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 24/05/2008 :  02:47:10  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar, bir süre önce ekran kartım yuvasından çıktıgından pc'yi uzun bir süre aç(a)mamıştım. Sorunu fark edip kartı yuvasına taktığımda her şey normal(ki şu anda yazabiliyorum x)); ama iş 3 boyutlu bir oyunu açmaya geldiginde ekran kararıyor ve öyle kalıyor. Görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum oyunu. Hatta bazen media player'daki videoları bile kitliyor.

nvidia.com'dan en güncel driver'ı ve directX 9.0c'yi indirdim ve kurdum; ama bir sonuç vermedi.

Nasıl düzeltebilecegimi bilen varsa anlatabilir mi ?

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 27/05/2008 :  21:50:01  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
O PC Gitmiş
Bilgisayarcı Çağar.Bilgisayarcıya ''Ekran Kartım Çıkmıştı Kasanın İçinden Onu Taktım Böğle Oldu'' De.Bilgisayarı Muhakkak Tamire Götürür.
Veya Bilgisayarı Nereden Aldığsan Oraya Başvur.

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 28/05/2008 :  11:48:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu nasıl bir Türkçedir? Bu nasıl bir yazış biçimidir, abooo...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 30/05/2008 :  10:48:15  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
o hep öyle yazıyor :) sevgili PaLaD1N arkadaşım,bu sorunu çözmek istersen yetkili bir servise başvur kısacası aldığın yere,başıma gelen olaylardan yola çıkarak söylüyorum acele edipte sıradan bir teknisyene falan götürme

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 30/05/2008 :  14:04:42  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Deneyebildiklerimi denedikten sonra bir bilgisayarcıya gitmeye karar verdim. Ekran kartımın fanı tozdan dönmediginden öyle olmuş. Fan da aşşağıya dönük olduğundan görememiştim. Neyse böyle bir sorun yaşayanlar oraya da bakar >.>
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 31/05/2008 :  02:23:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bizde bir sorun olduğunda ilk baktığımız yer fan oluyor. Genelde de dönmediğini görüyoruz :) En son parmağımızla bile döndüremeyince değiştirme kararı aldık :P

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000