Arkadaşlar, bir süre önce ekran kartım yuvasından çıktıgından pc'yi uzun bir süre aç(a)mamıştım. Sorunu fark edip kartı yuvasına taktığımda her şey normal(ki şu anda yazabiliyorum x)); ama iş 3 boyutlu bir oyunu açmaya geldiginde ekran kararıyor ve öyle kalıyor. Görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum oyunu. Hatta bazen media player'daki videoları bile kitliyor.
nvidia.com'dan en güncel driver'ı ve directX 9.0c'yi indirdim ve kurdum; ama bir sonuç vermedi.
Nasıl düzeltebilecegimi bilen varsa anlatabilir mi ?
O PC Gitmiş Bilgisayarcı Çağar.Bilgisayarcıya ''Ekran Kartım Çıkmıştı Kasanın İçinden Onu Taktım Böğle Oldu'' De.Bilgisayarı Muhakkak Tamire Götürür. Veya Bilgisayarı Nereden Aldığsan Oraya Başvur.
o hep öyle yazıyor :) sevgili PaLaD1N arkadaşım,bu sorunu çözmek istersen yetkili bir servise başvur kısacası aldığın yere,başıma gelen olaylardan yola çıkarak söylüyorum acele edipte sıradan bir teknisyene falan götürme
Deneyebildiklerimi denedikten sonra bir bilgisayarcıya gitmeye karar verdim. Ekran kartımın fanı tozdan dönmediginden öyle olmuş. Fan da aşşağıya dönük olduğundan görememiştim. Neyse böyle bir sorun yaşayanlar oraya da bakar >.>
Bizde bir sorun olduğunda ilk baktığımız yer fan oluyor. Genelde de dönmediğini görüyoruz :) En son parmağımızla bile döndüremeyince değiştirme kararı aldık :P