|
Yazar |
Konu  |
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 26/04/2004 : 22:47:38
|
Kısacası yasadışı olması nedeniyle yasaklandı. Ayrıca bu kural yeni de değil. Uzun süredir forumumuzda bu konular hakkında konuşmak yasak, şimdi neden tepki gösteriyorsunuz ki? |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741 |
İletim - 27/04/2004 : 11:47:12
|
Benim tahminim, olur da ilerde oyunsitesi, oyun ithal eden bir firmayla reklam anlaşması yaparsa, bu crack mesajlarından dolayı büyük sorunlar olur. Şu anda yapılan uygulama oyunsitesi için en iyisi. |
some are born to sweet delight; some are born to endless night |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 27/04/2004 : 14:57:17
|
güzel bir yaklaşım olmuş smeagol, gerçekten böyle bir anlaşma yapılırsa tezat olurdu yani, adamın reklamını yap sonrada cd key ve crack dağıt, telif hakları yasasıda yeni tedbirlerle tekrar yapılandırıldı, artık kopyacılığın işi daha zor, bitmeyecektir elbette ama eskisi gibide her köşe başını tutamayacaklar sanırım |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
SPAWN
Üye

Turkey
İleti 267 |
İletim - 01/06/2004 : 21:51:45
|
Ya ben tepki göstermiyorum sadece merak ettim.Ben bu forma ilk üye olduğumda vardı.Sadece merak ettim |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|