AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 üyelik iptali ve üyelik kilitlemek
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

tolgaayvali
Seçkin Üye

Turkey
İleti 461

İletim - 02/07/2003 :  16:09:21  Bilgileri Göster  tolgaayvali için bir ICQ İletisi Gönder  tolgaayvali'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  tolgaayvali için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
herkes tarafından onaylanan böyle bi uygulama daha güzel
herkesin bir fikri alınıyor en azından
ne öyle üstü kapalı

Herkes için herşey için
...saygılarımla...
........HTA.........
Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 02/07/2003 :  16:25:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tolgaAYVALİ tarafından yazılan:

herkes tarafından onaylanan böyle bi uygulama daha güzel
herkesin bir fikri alınıyor en azından
ne öyle üstü kapalı

Kesinlikle katılıyorum.Fikir danışılmadığı zman belki bunu istemeyenler olabilir ki bu tür fikirler yöneticilerin karar vermesinde çok etkili olabilir.Üyelik kilitleme uygulaması da çok güzel olur bence.
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 07/02/2004 :  12:09:58  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bence iyi olut walla. sürc-ü lisan edenlere uygulanabilir. ayrıca kuralları ihlal edenleri de unutmayalım. onların üyeliklerini iptal yapılabilir. tabi biz burda görüşlerimizi açıklıyoruz. yinede yöneticiler neyi uygun görüyorlarsa onu yapsınlar bence. en iyisi bu

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 03/04/2004 :  18:36:39  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
2 kere ceza alanların üyeliği iptal edilebilir mesela
Sayfanın En Üstüne Git

mathadore
Seçkin Üye

Turkey
İleti 273

İletim - 03/04/2004 :  20:41:58  Bilgileri Göster  mathadore için bir ICQ İletisi Gönder  mathadore'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu ne yaw?
Tozlu raflardan çıkartılmış bir topic.:)

Mathematical Android Trained for Hazardous Assassination/Device Optimized for Repair and Exploration
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000