AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Nokia 8600 Luna Bilgi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 23/05/2008 :  22:47:04  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu sahte telefon konusu artık Çinlilerin dünyanın geleceği açısından nasıl bir tehlike olduğunun en büyük göstergesi.Özellikle Nokia'yı Nckia,Nqkia vb şekillerde tezgahlarda gözümle gördüm hatta bi n99i olayı var evlere şenlik.

Bana sorarsan 8800 Sirocco,Arte;8600 Luna vb telefonları açıkçası ben kullanışlı bulmuyorum.Haa kötü telefonlar mı?

Hayır,ama bana göre değil,sonuçta hitap edecekleri kitleye göre üretildikleri için her telefonun işlevi farklı bu yukarda saydıklarım teknolojiden çok görselliğe önem veren aletler eğer bi alo derim ama havalı alo diyeyim dersen önerilir bir ürün bu

Yoksa ben alırım o telefonu inciğini boncuğunu kurcalayıp overclock yapıp(evet n95e oluyor,korkuyorum artık) içine edicem diyorsan 8GB'lık modelini değilde düz n95i öneririm 8lik versiyonunun ekranı büyük bile olsa renklerin keskinliğinden memnun değil çok kimse

Ben n95 kullanıyorum ve çokta memnunum

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

killer_ar_ar
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 26/05/2008 :  17:16:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
peki ipodlarda da mı aynı şekilde oluyo??
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 30/05/2008 :  01:13:35  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Taklit konusunu diyorsan evet orjinali iPod olan Çin üretimi olunca İPOD olarak satışa sunuluyor gayet ilginç ama en büyük farkları ömürleri genelde kolpaları 1 ay sonra problem çıkarmaya başlıyor.

Sayfanın En Üstüne Git

killer_ar_ar
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 30/05/2008 :  22:00:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
teşekküerler
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 01/06/2008 :  14:58:57  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Rica ederim.

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000