bugün okul basketbol turnuvası'nda final vardı ve finalde 7-c ile oynuyorduk maç başabaş gitti artık son 1 dakika kalmıştı rakip 51 -49 öne geçti son 12 saniyede top bizdeydi ardından topu dışarıdan çıkardık topu biraz dolaştırdık son 4 saniye kalmıştı top bana geldi aslında pas verecektim ama herkes at at diye bağırınca nerdeyse orta sahadan topu salladım aslında karşımdaki benden daha kısa olduğu için potayı görmüştüm,ve top süzüle süzüle girdi bir anda çok büyük bir mutluluk yaşadım bir kasılmada oldu tabi :) ama kazndık sizinden başınıza böyle bir olay geldimi?
Evet gelmişti. :) Ben okul takımında rebound alıp herkesi geçip çok hızlı turnike bırakmamla ünlüyümdür... Hep kaçırırm öyle sayıları maçın son 15 saniyesi skor eşit kaç kaç olduğunu hatırlamıyorum şut kullandılar rebound aldım olabildigim kadar hızlı bir şekilde karşı potaya doğru koştum millet pas istiyor ama ben kimseyi görmüyorum. En son karşıma bi çocuk çıktı zıpladım onu böyle hafiften altıma alır gibi oldum tabi normal alta almaya alakası yok. :) Bu top girmez dedim panyaya çarpıp da girdi. Benim o anki halimi görmeniz lazımdı. :) Eski okulumu hatırladım şimdi bi hoş oldum. :)
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
Benim basketbolda değil de futbolda buna benzer bir olay başıma gelmişti. 8.sınıftayken okulun futbol takımının kaptanıydım. İl genelinde yapılan bir turnuvada yarı final maçında son dakikalara 4-4 lük skorla girmiştik. Maçın son saniyelerinde ceza sahasının gerisinden bir serbest atış kazanmıştık. Topun başına ben geçmiştim ve o serbest vuruş gol olmuştu. Zaten o frikikten sonra santra yapılmadan maç bitmişti. O an nasıl sevindiğimi tahmin edemezsiniz. Hayatımda yaşayabileceğim en güzel duygulardan birini yaşıyordum. Ama final maçında penaltılara kalan maçta benim kaçırdığım penaltı yüzünden kupayı alamamış, il 2.cisi olmuştuk. Şans işte.:)
Hey gidi heyy. Üzerinden 3 sene geçmiş. Daha dün gibi sanki.:))
İl finaliydi..İlk maçı deplasmanda, 4 sayıyla kaybetmiştik..Macın bitmesine son 20 saniye vardı, son hücum bizdeydi ve maçta 2 sayıyla öndeydik..Finali kazanmamız için 5 sayılık bir fark gerekiyordu..Son 5 saniye kala attığım 3lük farkı 5e taşımıştı ve şampyn olmştk..O günden bu yana daha güzel şeyler yaşadım fakat bu ayrı bir sevinçtir benim için..