AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo 2 server 1.11 battle.mix
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

vagranet
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 27/04/2008 :  12:56:02  Bilgileri Göster  vagranet'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Diabloyu lagsız,kesintisiz single rahatlığında oynamak istiorsanız doru konuyu okuyosunuz demektir!

Battle.MİX

Server a bağlanmak ve oynamak için yapmanız gerekenleri aşarıda sırayla anlatıcam.
1) Patchinizi 1.11b lodpatch olarak ayarlayınız.Bunun için gerekli dosyalara http://uploaded.to/?id=yxs8or bu linkten ulaşabilirsiniz.Yapmanız gereken inen dosyadaki 1.11blodpatch i kurmak ve 1.11 loader'i d2 klasörüne atıp ondan oyunu açmak.

2)http://uploaded.to/?id=hicq3i burdan reg dosyasını indirip çalıştırınız böylece serverla bağlantınız kurulmuş olacaktır.

3)Serverda account(hesap) açmak için yapmanız gerekenler şu şekilde

- www.mix.gen.tr e üye olunuz.Onay maili junk/önemsiz posta kısmına gelebilir orayıda kontrol ediniz.
- hesabınız-oyun sunucuları bölümünde diablo 2 nin karşısını evet işaretleyiniz hemen altındaki battle.net oyun içi şifre kısmına şifrenizi giriniz ve değişiklileri kaydet e tıklayınız.Böylece oyun için hesabınız açılmış olucaktır.
- Bundan sonra yapmanız gereken tek şey online diablonun keyfini sürmek.

Diablo 2 i online oynamak isteyen herkezi aramıza bekleriz.

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 27/04/2008 :  13:57:47  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben eskiden üyeydim ama sonra oyuncu azlığından sıkıldım.Şimdi kaç kişi var?
Sayfanın En Üstüne Git

vagranet
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 09/06/2008 :  20:36:29  Bilgileri Göster  vagranet'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
1.11b e geçeli baya kalabalıklaştık.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000