|
Yazar |
Konu  |
Miki_Miki
Yeni Üye

Turkey
İleti 1 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 22/04/2008 : 18:52:14
|
eh be güzel kardeşim sabit konu özelliği boşunamı getirildi. bi bak bakalım serbest bölümde "ilgimizi çekebileceğini düşündüğünüz tüm videolar" diye bir konu varmı. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Miki_Miki
Yeni Üye

Turkey
İleti 1 |
İletim - 23/04/2008 : 09:00:00
|
Sevgili kabil, o forumdan haberdarım ancak burada daha çok nostalji havası var, şayet baktıysan videolara aradaki farkı göreceksindir. |
Su Perisi |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 23/04/2008 : 15:38:09
|
nostanji veya ne var olursa olsun böyle şekilde konu açmanı gerektirmez.her önüne gelen bunda şu vardı, şunda şu vardı diye konu açarsa ne anlamı kalır sabit konunun? |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Miki_Miki
Yeni Üye

Turkey
İleti 1 |
İletim - 24/04/2008 : 17:48:36
|
:) ne gergin birisin sen ya? Sitenin sahibimisin ya da forumun bekçisi mi? Nedir yani :)) |
Su Perisi |
 |
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 24/04/2008 : 22:33:05
|
Emil abi haklı. Ona bakarsan her videonun diğerlerinden bir farkı vardır. Bunlarda nostalji havası var diye ayrı bir konu açamazsın. Forumda kirlilik olmasın diye getirildi bu uygulama.
Son olarak da senden yaşça büyük birisiyle konuştuğunu unutma. Birilerini uyarmak için illa sitenin sahibi olmak gerekmiyor.
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|