|
Yazar |
Konu  |
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 11/04/2008 : 22:44:33
|
Mika Mika burnunun pisliğini yiyebilirmisin? :) Ben yapmadım yanlış anlaşılmasın. :) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698 |
İletim - 11/04/2008 : 23:11:22
|
Gidişata karışmak gibi bir niyetim yok ama konu linkini tıklanmayacak bir hale getirmemenizde de fayda var gibi. Link yeşil bir hal almış. |
Soner Arslan oyunsitesi.gen.tr Yazar |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 11/04/2008 : 23:12:18
|
Sadece sordum ya. :) Arkadaş iğrençlik istedi onun için. :) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Miki_Miki
Yeni Üye

Turkey
İleti 1 |
İletim - 12/04/2008 : 16:52:30
|
:)) Gerginlik yok, iğrenç olan sadece bunlar olsa keşke. Meselaaaa gündüz yayınlanan kaıdn programlarına hiç girmiycem çünkü onlar iğrençlik konusunda okey dönmekteler. Haaa bi dee size iğrenç bir sürprizim var, muhakakak izlemişsinizidir, sadece hatırlamak babındaa gönderiyorum :)) http://www.youtube.com/watch?v=8c3YRPGppPM |
Su Perisi |
 |
|
Miki_Miki
Yeni Üye

Turkey
İleti 1 |
İletim - 12/04/2008 : 16:56:35
|
Yani Ajdarın bu klibini tekrar izleyinceee, yok yaaaa ben kendime haksızlık etmişim arakadaşlar, aşk olsun, biriniz çıkıpta söylemiyosunuz. Darıldım vallaa.... :) |
Su Perisi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|