|
| Yazar |
Konu  |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 01/04/2008 : 16:07:06
|
Güzel bir gündü açıkçası bana kötü bir şaka yapılmadı. :) Dersin ortasındayken kapıya en yakın sırayla başlayarak bütün sıralar istifini bozmadan sırayla sakin bir şekilde dışarı çıktı bizim ingilizce dersinde. hocanın suratını görmeniz lazımdı |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 01/04/2008 : 16:25:04
|
Bu gün 5-B lerle sınıf değiştirdik öğretmenlerin yüzleri çok güzeldi Şaşkınşaşkın baktı  |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
 |
|
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 01/04/2008 : 16:52:36
|
ya bi arkdaş bizim sınıfın voleybol macı vardı o sırada kazıntı tozu almış inanılmaz kaşındık kendisi dahil!hala kaşınıyo ya  |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 01/04/2008 : 20:12:31
|
| 1 nisan geçince aklıma geldi x) Sıradan günlerde de yaptığımız bir şaka: Herkez bahçeye bakar ve "off iyi pastı, gole bak bee" tarzı şeklinde konuşarak hocayı psikopat ederiz |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 01/04/2008 : 21:55:20
|
| Bizde dolmuşlarda yapıoduk ona benzer şeyler, denize gidip dönerken fln..Arkayı dolduruyodk herkes bi yöne bakıyodu," oha kazaya bak " tarzı şeyler söylerdik, tüm dolmuş döner bakardı, ama ortada bi kaza olmadıını görünce herkes dumur.. x] |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|