| Yazar |
Konu  |
|
Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398 |
İletim - 15/03/2004 : 18:18:13
|
Bikaç iyyrenç bişi, aynen geçiorum; •Trabzon'da satılan su şişelerinin altında ne yazar? Cevap:Buradan açılmaz. •....Ve tanrı kadını yarattı. O da kalktı kaynana oldu... •Sık sık ameliyat olun, içiniz açılır... •Bu tüp bebek hatalı;Hep gaz kaçırıyor... •Önce inşallalah yeneceğiz" Sonra: "Yenildik ama ezilmedik" (Milli Maç) •Akil yaşta değil baştadır, Ama akli başa yaş getirir... •Sana bir kıllık yapayım, kıllarını koyarsın •Kim vurduya gittim, birazdan gelicem... •Büyük jetona para verme, Küçükten al büyüt... •Bilmemek ayıp değil, Yeter ki çaktırma... •Ama kimseye teslim olma. Telaşsız, açık ve seçik konuş. Başkalarına da kulak ver. •Aptal ve cahil oldukları zaman bile dinle onları; çünkü dünyada herkesin bir hikayesi vardır. •Yalnız planlarının değil, başarılarının da tadını çıkarmaya çalış. •Ne kadar küçük olursa olsun işinle ilgilen; hayattaki dayanağın odur. •Olduğun gibi görün sevmediğin zaman sever gibi yapma. •Aşka burun kıvırma sakın; o çöl ortasında çimenli bir yerdir. •Sigara içme torununu gor, Sigara iç dedeni gör... •Burada nefes almayın, Daha ucuz bir yer biliyorum... •Asansör bozuk. En yakın Asansör karşı binadadır... •Ne kadar sallarsan salla, Dört yanlış bir doğruyu götürür... •Yapacağınız her geyik muhabbeti, Size zaman kaybı olarak dönecektir... •Ne yaparsan yap, yapmadığın şeyler yaptıklarından daha önemlidir. •Hayat yalnız geriye doğru anlaşılabilir, ve yalnızca ileriye doğru yaşanabilir. •Eğer bir sayfada iki yazı varsa, alttakini oku •Hayatta en büyük talihsizlik, bir şeyin iki kere acemisi olmaktır. •Kendini mutlu hissediyorsan, merak etme birazdan geçer. •Bu günün emekten tasarruf sağlayan en büyük icadı yarındır. •Senin zayıflaman için daha 40 fırın ekmek yemen lazım. •Kafanı çevirip durma, aklından geçenleri okuyamıyorum. •İnsan öldüğü zaman değil, unutulduğu zaman ölür •Eğer turist sezonundaysak neden onları avlayamıyoruz? •Çözümün bir parçası değilsen, sorunun bir parçasısındır. •Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur. •Silahlar insanları öldürmezler, sadece öldürmeyi kolaylaştırırlar. •Kültür mantarı dışındaki mantarların çoğunun faciaya yol açtığı söyleniyor. Kültürsüz olduktan sonra, ha mantar, ha insan fazla bir şey değişmiyor. Sonuçta ikisi de faciaya yol açıyor. •Bülbülü altın kafese koymuşlar. Yine de 24 ayar altın demiş.. İki de duvar yazısı; ilahi azrial, sen adamı öldürürsün. dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı...Farewell...
|
Lost in shadows of my own.. |
 |
|
|
Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398 |
İletim - 15/03/2004 : 19:14:42
|
Bi de şöle öss soruları var, çok hoşşş.. Başarılarsss:)))
1. Ahmet bir işi 9 günde bitiriyor. Mehmet ise aynı işi 43 günde bitiriyor, o da yarım yamalak, tam bitmiş de sayılamaz yani. Mehmet kadar sorumsuz, lakayıt adam olamaz. Haa, eğlence olsun, Mehmet hemen devreye girer. Ama iş deyince kaçar. Bu durumda Ahmet'le Mehmet beraber çalışırlarsa, o işin akıbeti ne olur?
a) Ahmet, Mehmet'i daha ilk gün kalasla döver! b) Ahmet işi bırakır, yük gemisine kalfa olarak binip Nikaragua'ya gider! c) Mehmet hepimizi şasırtıp işi 5 saatte bitirir! (Asla olmaz böyle bi şey abi!) d) Mehmet, Ahmet'i de kendine benzetir, o iş yıllar yılı bitmez! e) Hep biri
2. Modern matematigin en önemli özelligi asağıdakilerden hangisidir?
a) Modern matematikte işlemler, hesap makinasıyla yapılır! b) Modern matematikte bilinmeyenli denklem yoktur, her şey şeffaftır! c) Modern matematik diye bir şey yoktur, doğrusu postmodern matematik olmalıdır! d) Modern matematikte, doğal sayılar evlerinde, kilimlerin üzerinde ayakkabılarıyla gezerler! e) Modern matematikte, bir rakama ortam içinde kare kökünü sormak, ayıplanagelen bir tutumdur!
3. Bir baba, yaşları 5, 8 ve 33 olan çocuklarına 120 milyon lira harçlık vererek, yaşları ile orantılı olarak bölüşmelerini istemiştir. 33 yaşındaki büyük çocuğun (ismini soracak olursanız Ragıp'tır) paranın büyük kısmını alacağı açıktır. Bu yaşta hiç utanmadan babasından harçlık isteyen bu kişi, işi daha da azıtıp iki kardeşine toplam 2.500.000 TL. bırakıp, geri kalanı almıştır. Bu problemdeki babaya matematikte ne denir?
a) Etkisiz Eleman b) Çaresiz Eleman c) Ragıpsal Eleman d) Ikinci Evliliğini Yapmış Eleman e) Hayırsız Oğluna Eleman Diyen Eleman
4. "TERKOS" kelimesindeki harflerle anlamlı ya da anlamsız 6 harfli kaç kelime yazılabilir diye sormuyoruz, biz hesapladık, 720 farklı kelime yazılabiliyor. Bu kelimeler içerisinde doğru anlama sahip olanı, aşağıdakilerden hangisidir?
a) SEKTOR - Yeni bir sektor anlamında b) KOTRES - Şişman metres anlamında c) ROSTEK - Rosto ile biftek karışımı bir yemek anlamında d) KOSTER - Posterin yanlış yazılmışı anlamında e) TOSREK - Gizli gizli titreyen anlamında
5. Fizikte makara problemleri anlatılırken, konuyla ilgilenmeyip makara yapan ögrencilere ne denir?
a) Silindir yarıçapı b) Iletişim sigarası c) Kaynatma noktası d) Eriyik arsızı e) Çıkrık (Çık dışarının hızlı söylenişi gibi)
6. Periyodik cetvelle kafasına dokuz kez vurulan bir insanın kimyasında nasıl bir değişim olur?
a) Sodyum fizik azalır, direnyum artar b) Sulfat anlamını yitirir c) Fosfor ürker, siner d) Alkali metaller coşku gösterir (Alkalı:Alakalı) e) Hiçbirisi (Yaşayan bilir anlamında)
7. Bir bitkinin, güneş ışıgını engelleyen bir başka bitkiyi budamaya çalışmasına ne denir?
a) Fotosentez b) Fotomontaj c) Foto Namık (Yanıltma şıkkı) d) Eşeyli takılma e) Eşeysiz takılma (Eşey şakası)
8. "Nusret'in yüzüne mahsun bir ifade gelmişti, belli ki sakal istiyordu" cümlesinde hangi değişiklik yapılırsa anlamı değişmez?
a) "Sakal" yerine "avanta" gelirse! b) "Sakal" yerine "top sakal" gelirse! c) "Mahsun" yerine "vurdumduymaz" gelirse! d) "Nusret" yerine "Basri Can" gelirse! e) "Mahsun" ile "Nusret" yer değiştirirse!
9. Aşağıdaki cümlelerin hangisinde bariz bir şive görülmektedir?
a) Gurt gapan da, amanin furdu ki ne furdu! b) Ne ki olam ombudsman, niye ki hep?! c) Uyy, ne bakiysunuz ha buzaği cibu ula daa?! d) Ben vapora bineceğim! (Istanbul Türkçesi) e) Gel la gel, metroya binek! (Türkçe Istanbul'u)
10. "Italya-Italyan" ilişkisi aşağıdakilerden hangisinde vardır?
a) Antalya - Antalyan b) Almanya - Ispanyol (Turist) c) Korsika - Kosta Rika d) Porto - Porto Riko e) Mugla - Muglak
11. Tarihte ilk lotarya, hangi isim altında, hangi kavimde oynanmıştır?
a) Sayısal Tablet - Frigyalılar b) Kızma Abicim - Selçuklular c) Kavimi Piyango - Etiler d) Piramitin Sırrını Çöz Kazan - Eski Mısır e) Olimpik Toto - Eski Yunan
12. Yazların akrabalı, neşeli ve patlıcan kızartmalı; kışların ise beyaz sakallı dedeli, soba ve kestaneli ve bol masallı geçtigi iklim türü aşağıdakilerden hangisi ola ki?
a) Dravdan iklim b) Nostaljik iklim c) Dekorsal iklim d) Şahane iklim e) İskandinav tipi iklim
13. "Ali told something and cheered her up" cümlesinin doğru çevirisi hangisidir?
a) Ali şen şakrak, muhabbete doymayan bir kişidir! b) O kız neşesizdi son günlerde, Ali ne yaptı da neşelendi? c) Ali'ye bak, nasıl yazılıyo manitaya! d) Ali, elleriyle tavşan yaptı duvarda, kız acayip keyiflendi! e) Vay yavşak Ali, gene pundunu buldu, bağlama çekiyor ona!
Farewell..
|
Lost in shadows of my own.. |
 |
|
|
cheater
Üye

Turkey
İleti 28 |
İletim - 16/03/2004 : 12:46:11
|
alıntı: Leg0l4s tarafından yazılan:
Daha fazlasıda var ama bunlar kadar güzel olmadıklarından yazmadım.
Bunlar sanırım yinemi yazılı var ve yinemi yazılıvar 2 adlı kitapada yer alıyordu yada bunun gibi şeyler vardı öğrencilerin yazılıya verdiklarei manyak komikcevaplar var bence herkes okusun ayriyetten bende yazayım birşeyler bunlarda ölmeden önceki son sözler:
Gönder gönder ben yakalarim.
Aaabi cok seri bir araba bu yaaaa.
Korkma hayatim arabamizda abs ve airbag mevcut.
Postanede bana ait bir koli varmis onu almaya geldim.
Bakin cocuklar bu deney seti kapagi acilinca güvenlik önlemi olarak elektrigi keser.
Demek Piranha dedikleri sey bu...hiho...bak Hulusi Abi biyiklari ile oynuyom bi si olmuyo.
Ey ruuuuuuuuuuuh. Geldiysen......
Dogalgazin ülkemize hayirli ve ugurlu olmasini diliyor, dogalgazla calisan ilk ocagi huzurlarinizda yakiyorum.
Evladim, beni karsidan karsiya gecirir misin ?
Geeeeel, geeel sag yap geeeel...
Bah bah hala uzunlarla geliyo...
Müjdemi isterim Turan Abi bir kizin daha oldu.
Kim bekler lan yesilin yanmasini ?!
Esek sakasi yapmayin lan !
Bekle cemsit abi bi dalip cikacam.
Korkma hanim bu saate kapimizi kim calacak, tanidik biridir.
Elektrikciye ne gerek var hanim ben hallederim.
Bak simdi nasil sollicaz...
Gel abi burasi boyu gecmiyo
Aya bak aya kamyon fari gibi !!!
Ben denedim korkmayin.
Bak Kadri Abi suyun derinligi önemli degil asil is atlamasini bilmek...
Yaw Hayrettin Abi burasi fener tribünü degil galiba.
Vakkas Abi, senin icin öyle böyle diyorlar...dogru mu ?
Nalan bi kibrit yak da bakalim ne kokusuymus...
Baba ben hamileyim.
Yapma Satilmis Abi seytan doldurur.
Bak şimdi dibe dalıp kum çıkarıcam...
Tatlım çok hızlı sürmüyomusun arabayı? Bitanem sanki bu arabada ABS fren sistemi olduğunu bilmezmiş gibi konuşuyosun.
Yaa olum oynama şunla ya şeytan meytan doldurur...
Aslında Uçak en güvenilir ulaşım aracı...
Bana bişey olmaaaaaz...
Isırmaz dimi lan bu...
Ben sarıda geçerim...
Elektrik varmı lan bu alette acaba...
Yaa olum donduk yaa , yaksana şu sobayı Taammaaaam şu bi kova kömürüde sobaya döktükmü , varya hamam olur burası hamam...
Bi ses duydunmu ?...
Tamam canımın içi bu benim son boks maçım.Bırakacam artık bundan sonra boksu ...
Ulan atlayacaz ama ya paraşüt açılmazsa...
Amaaan sende . Atın ölümü arpadan olsun...
Acımadıkiiiii...
Alaaahh. Ulan Pitbull diğilmi lan bu . Yer olum bunlar adamı Olum sakın korktuğunu belli etme, köpekler korktuğunu anlarlarsa saldırırlarmış, hiçbişey yokmuş gibi yolumuza devam edelim...
240 yazıyo bunda ama , acaba 240 basarmıki bu araba...
Valla ben öyle "arabayı yavaş kullanmak lazım" laflarına karşıyım. Hızlı kullan ama , yeterki reflekslerin sağlam olsun . Gerisi Traş...
Ulan amma korkak adamsın yaa. Bak ben atlıyımda gör şimdi , nasıl atlanıyomuş...
Çok içmedinmi ? Yoooo...
Ya istiklal ya ölüm...
Üfff can sıkıyosun ama. Ölüm yokya ucunda yaa...
Evet arkadaşlar 3 diyince hepimiz aynı aynı anda içeri girecez.1....2....ve...3
Köpekler insanoğlunun en sadık dostudur...
Burdaki düğmeye basınca noluyo acaba...
Burada yetişen mantarlar belkide dünyanın en lezetli mantarlarıdır hayatım...
Doktor bey ölmem dimi...
Yalan söylüyosam Allah yarına çıkartmasın...
Bu su içiliyomu ?...
Yaa olum gecenin bu saatinde ormanda ne işimiz var yaa...
Nine senin kulakların niye bukadar büyük ? Seni daha iyi duyabilmek için kızım. Nine senin gözlerin niye bukadar büyük ? Seni daha iyi görebilmek için kızım. Peki nine senin dişlerin niye...
Ya çocuğum oynama şu vites koluyla yaa...
Yaa baba yaa , nolur ya , bikerede ben kullanıyım şu arabayı yaa...
Tatlım ben çatıya çıkıp anteni düzelticem, düzelince düzeldi diye baaar bana tamammı...
Ya bitanem bırak şu prizle oynamayı yaa anlamadığın , bilmediğin boku niye kurcalıyonki git bi elektrikçi çaar sende rahat et bende. Ne diyon kızım sen ya . Bunlar basit iş. Bukadrcık bi iş içinde elektrikçi çaarırsak , nerde kaldı bizim erkekliğimiz. Bakşimdi şu kabloyu görüyomusun , işte burdan kısa devre yapmış...
Erkeksen vur!..
Yok oğlum elektrik gelmiyo şu anda...
Kadranda 260 km/h yazıyo ama ben bunu geçerim hoca...
Bungee jumping çok zevkli bi olaymış ya...
Boeing 747'lerin kaza olasılığı binde birmiş, iyi uçağa bindik ha...
Ne tatlı, ısırır mı? (Tabii hatta sindirir)
Bu bir hesaplaşma, polisi işin içine karıştırmayalım...
He he he, adamın burnuna bak...
Tüplerimiz sigortalıdır hanımefendi, bakın deniyorum...
Sevgilim benzin istasyonundan arıyorum...
Sevgilim uçaktan arıyorum.
Hocam burda el frenini bırakmam lazım di mi?..
Korkma, bu tünelden yıllardır tren geçmiyor...
Abi ben bu ayıyı silah kullanmadan öldürürüm...
Abi çevremizde fazla polis yok, teslim olmayalım, kaçalım abi...
Yok merak etme, formatlamam hard diskini, biliyorum ben bu işi...
Polisi arayalım, mafya bizi bulamaz...
Anne, az önce üzerinde kızılay olan dolaptan bonibon alıp yedim...
Şu karsıdan gelen iki ışık da ne?
Bu "çuf çuf" sesi de nereden geliyor?
Sarı kabloyu kesicem di mi?
Benj sarhojz değilim! (direksiyon başında)
Bak şimdi telefonu elektrik prizine nasıl bağlıycam!
Abi, namludan bakınca dolu olduğu anlaşılıyor mu?
Tutmayın lan beni, bittin oğlum sen!!!
Su şişesinin üstünde neden "Siyanür" yazıyor?
Şu anda konuştuklarımızı duysa bizi öldürür.
Seni düelloya davet ediyorum.
Gel bak Pentagon'u hack ettim!
|
En iyiler asla hile yapmaz,ama hile yapanlar asla yenilmez... |
 |
|
|
Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231 |
İletim - 16/03/2004 : 14:16:39
|
| O kitaplardan olabilir. Ben onları netten buldum. |
Barış ERSOY Yazar bersoy@oyunsitesi.gen.tr --- ... Ruslana |
 |
|
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 16/03/2004 : 15:35:30
|
| cheater ve lightning hocalarim, su yazdiklarinizi acelik@yesevi.cjb.net adresine bir e-mail ativerseniz? :) Forumdan kopyalayamiyorum. |
 |
|
Konu  |
|
|
|