AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Battlefield Serisi ve Modları
 Battlefield 'da en çok ne yapmayı seviyorsunuz?..
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

emre_525
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 29/03/2008 :  14:31:06  Bilgileri Göster  emre_525'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Battlefield 'da en çok ne yapmayı seviyorsunuz...
Ben en çok helikopter le gezmeyi seviyorum gta yı anımsatıyor ama daha gerçekci bi şekil de... Bide bi kalabalığı bombalarken dehşet oluyor

emre_525
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 01/04/2008 :  16:48:28  Bilgileri Göster  emre_525'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hiç battlefieldci yokmu yaa kimse bişe yazmamış
Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 03/07/2008 :  21:47:35  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tankın içine bomba koyuyorum adamda biniyo binince patlatıyorum süper oluyo:)

ayrıca uçakla gezmeye bayılıyorum...

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 04/07/2008 :  01:25:50  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
uçakla diğer uçağı indirmek^^
Sayfanın En Üstüne Git

metallica
Üye

Turkey
İleti 56

İletim - 15/07/2008 :  14:49:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Batlefield her yönüyle güzel mesela oturduğun arabaya c4 döşeyip gaza basıp tanka çarptırıp arabadan kaçıp bombanın pimine basmamız ile tank ve arabanın yerle bir oluşunu izlemek çok güzel helikopterle aşağıda çaresizce gezinen amerikan askerlerini bombalamak hepsi güzel . ayrıca helikopterde mermi sorunu yok merminiz bitince gidin helikopteri aldığınız yere oturtun siz çay için o arada helikopter hem mermi manyağı oluyo hemde tamir oluyo bu laf küçük bir tüyo niteliğindedir.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000