AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Msn'de Virüs
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 23/03/2008 :  21:32:57  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar internette virüs var size birisi bir yalanla yenilerr diye birşey attıysa almayın o virüstür ve az önce gene format atım sırf bunun için eğer biri size böğle birşey gönderirse almayın yenilerr dosyası zip veya winrarlı olabilir veya bilinmeyen dosya türü olabilir her ihtimale karşı almayın alırsanızda içindeki şeyi açmayın.
Bunu açarsanız ne olur?

Eğer bu dosyayı açarsanız msn de konuşurken msn kendi kendine kapanır virüs programları bile karşı koyamaz

Her hangibir şey yaparken kendi kendine kapanmasına yol açar.

Kendi kendie yeni kullanıcı açar.

Bilgisayardan herhangibirşey silebilir en önemli dosya olsa bile.

ALINTI DEĞİLDİR

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 23/03/2008 :  21:37:58  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kimden aldın bu dosyayı?

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 23/03/2008 :  21:41:27  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
şimdiye kadar 2 kişiden aldım ilki format atmadan önceydi adı Hilmiydi diğeri format attıktan sonra oldu msn yi yükledim sonra bi 10 dk oldu sonra Samet ten mesaj aldım gene aynı dosya vardı onuda uyardım en azından dosyanın virüslü olduğunu biliyordum

ark az önce biri daha gönderdi.

Kabul Et(Alt+C) Farklı kaydet...(Alt+X) Reddet(Alt+B)
[c=11][a=1]*_*_*Ben Yolumu Seçtim Ya Sen Ya ÖLÜM*_*_*[/a=1][/c=11]:
llas.ayenı cektırdıgım resımlere bakar mısın

abi bunları başka birisi göndermiş olmasın yani ark soruyorum bilgisayarda olmuyor ama gönderiyor

Sayfanın En Üstüne Git

sonats
Üye

USA
İleti 181

İletim - 24/03/2008 :  12:47:58  Bilgileri Göster  sonats'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya Benimde Arkadaşım İngilizce Yazıyor Ve ÇevrimDışıken Foto Gönderip WebCamı Olmamasına Rağmen Gösterio Ama Açılmıodu... Bende Bi Kere Böle Virüs Kapmıştım Bide Kendi Kendimi Hackledim xD

***!!!! !!**!!*!!!! !!*+
**!!--!!*!!*!!**!!!!!!*!
*!!****!**!!!***!!**!!*!
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 24/03/2008 :  17:02:18  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Onlar chat bottur, chat programınıza yerleşir ve rastgele yollar. Msn de virüs falan da değildir, alınca senin chat programın da öyle olur sadece. Dünyanın en dandik programları bile silebilir..

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 24/03/2008 :  18:01:12  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ESET neden silemedi?

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000