AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Dünyanın en büyük internet kafesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 17/03/2008 :  00:05:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İnternet kafeden çok mülteci kampına benziyor. Rahatsız edici bir dağınıklık mevcut. Sanki herkes kasasını, monitörünü kapmış gelmiş gibi...

Şayet internet kafeyse orası, tuvalete gitsen masanı bulamazsın. Geri dönebilmek için ip kullanmak lazım :) Bekleyeceğin sıra da cabası :D

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 17/03/2008 :  12:36:12  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
en kötüsü orda hiçbirşey göremediğmiz ve kalabalık olduğu için hırsızlık olursa adamı bulamayız kameralarda adam zar zor bulunur

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

Geforce
Üye

Turkey
İleti 580

İletim - 17/03/2008 :  15:16:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hayri Abi masa 1679 yasaklı siteye giriyo!!

...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...

Mustafa Kemal ATATÜRK

Orada yakında bir Deniz var!

Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?

"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."

(:
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 18/03/2008 :  14:23:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Nasıl İnternet kafe orası yaw.Sandalyeler farklı monitörler pcler farklı.Sonra millet eşyalarını yere atmış falan.Çok değişik bir yer.Ama ben o kaaa kalabalık bir yerde bilgisayar kullanmak istemezdim gürültü filan.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

Yoshimatsu
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 19/03/2008 :  07:03:15  Bilgileri Göster  Yoshimatsu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Oranın Sahibi Paranın Gozune Vurmustur beah. mesala 1425 numara yasaklı siteye girme kardesım 1426' masadan cola siparisi vs vs manyaq olurdu he :D

http://i10.photobucket.com/albums/a139/nalingrandi/legal.gif
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000