|
Yazar |
Konu  |
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 17/03/2008 : 00:05:50
|
İnternet kafeden çok mülteci kampına benziyor. Rahatsız edici bir dağınıklık mevcut. Sanki herkes kasasını, monitörünü kapmış gelmiş gibi...
Şayet internet kafeyse orası, tuvalete gitsen masanı bulamazsın. Geri dönebilmek için ip kullanmak lazım :) Bekleyeceğin sıra da cabası :D |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 17/03/2008 : 12:36:12
|
en kötüsü orda hiçbirşey göremediğmiz ve kalabalık olduğu için hırsızlık olursa adamı bulamayız kameralarda adam zar zor bulunur |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 17/03/2008 : 15:16:15
|
Hayri Abi masa 1679 yasaklı siteye giriyo!!
|
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 18/03/2008 : 14:23:10
|
Nasıl İnternet kafe orası yaw.Sandalyeler farklı monitörler pcler farklı.Sonra millet eşyalarını yere atmış falan.Çok değişik bir yer.Ama ben o kaaa kalabalık bir yerde bilgisayar kullanmak istemezdim gürültü filan. |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
Yoshimatsu
Üye

Turkey
İleti 5 |
|
Konu  |
|
|
|