Bazıları öyle bir oda açılınca ayrım olduğunu söyleyip karşı çıktılar(ben dahil ama artık bıraktım)Düzgün karşı çıkanlar da oldu ama umarım tüm karşı çıkanlara söylemedin
"İnsanlar güllerin arasında dikenlerin olduğundan şikayet edeceklerine,dikenlerin arasında güllerin yaratıldığına şükretmelidir."
Ya arkadaşlar ASTSUBAYLARIN ordu evinin ayrı SUBAY ordu evinin ayrı olduğu dönemlerden ASTSUBAYLARIN GENERAL olmasına ilişkin bir kanunun onaylandığı TÜRKİYE ortamında şu tartıştığımız konuya bakın.İngilterede de LORDLAR kamarasıyla AVAM kamarası var,onlar bile bu sorunu bizim kadar dert edip birbirleriyle tartışmıyorlardır,herkez yerini bulur merak etmeyin,yeterki kendimize olan özgüvenimizi kaybetmeyelim.Selamlar.
KRALDAN FAZLA KRALCI OLMA,HAYATI GERÇEKLERİYLE YAŞA
Yani.Zaten dedim ya.Seçkin olmayı hakediyosan yeri gelince olursun.Kendini de değiştirmene de gerek yok.Yani.Zamanı gelince oucaksın zaten(Hakediyosan tabi)
"İnsanlar güllerin arasında dikenlerin olduğundan şikayet edeceklerine,dikenlerin arasında güllerin yaratıldığına şükretmelidir."
sitenin temizlendiği fln yok biz buna bir nevi iyileştirme diyelemi o sorun yaratan arkadaşlarıda aramazı katmak vede seviyeli muhabbetler oluşturmak temel amacımız olmalı öte yandan o alt üyeler öneriside anladığım kadarıyla espiriydi ama ciddiye almışsınız öyle bir şey olmaz seçkin üyeler bölümünün benzerlerini gördüm ama öyle bir şey hiç görmedim zaten yakışı kalmaz bir durum olur şunuda eklemek istiyorum o sorun yaratanların kimisi 10-15 yaş arsı kimisi ise 15-25 yaş arasında olabiliyor bu yüzden sadece küçükleri suçlamak bence doğru değil belki kimileri forumu düzgün kullanmayı bilmiyor olabilir o zaman bizde onlar öğretiriz olur biter