AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 site temizleniyo.hayırlı olsun!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

WoLoWoLo
Üye

Turkey
İleti 402

İletim - 22/06/2003 :  12:02:56  Bilgileri Göster  WoLoWoLo için bir ICQ İletisi Gönder  WoLoWoLo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende 14 yaşındayım ama böyle bişi yapmadım onun için isimlerini verseydin daha iyiolurdu oky üstüme alınıyorum çünkü

" Geç gelen teselli , idamdan sonraki affa benzer... "
Sayfanın En Üstüne Git

LordVoldemort
Üye

İleti 76

İletim - 22/06/2003 :  20:01:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw sen niye ustune aliniyosun ki o zaten belirli kisilere soylenmis bisey.....

DeathEater
Sayfanın En Üstüne Git

By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546

İletim - 23/06/2003 :  10:44:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kesinlikle düzeni bozan çocuklar değildir.Ben 12 yaşıma 11. ayda gireceğim ve doğrusunu söylemek gerekirse bir kere uyarı aldım o kadar.O da Aykrateri diye bir arkadaşla ufak bir laf dalaşı yapmıştık.Hiç itiraz etmedim yöneticilere(Yöneticilerin açtığı site ile ilgili konular hariç.Bazen itiraz etdiğim oluyordu.)Sonrada bir daha aynı şeyi yapmadım.
Peki Oky bir şey sormak istiyorum.Sen kaç yaşındasın?Ama doğru söyle.

By prince
Sayfanın En Üstüne Git

oky
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 24/06/2003 :  21:57:27  Bilgileri Göster  oky'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
06.09.1986.By Prince gibi aklı başında olanlardan bahsetmiyorum yada catapchart gibi.lütfen üstünüze alınmayın ben konuşmayı bilmeyenlerden bahsediyorum,sağda solda küfür edip kendini büyük göstermeye çalışanlardan.saygılar...
Sayfanın En Üstüne Git

mathadore
Seçkin Üye

Turkey
İleti 273

İletim - 25/06/2003 :  20:14:33  Bilgileri Göster  mathadore için bir ICQ İletisi Gönder  mathadore'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
oky tarafından yazılan:

ayrıca tahminime göre bu düzeni bozanlar çocuklardan oluşuyodur büyük bi ihtimalle.yöneticilerden ricam sitenin direk bunlardantemizlenmesidir.nası olsa hepsi yavaş yavaş ortaya çıkıyo.

Kimseye çocuk dememelisin yaşı küçük olsa bile birine çocuk demek onu aşağılamak demektir. Hele o çocuk dediğiniz kişiler 10-16 yaş arasında ise tam alınma çağındalar böyle şeylere acayip kıl olurlar.

Mathematical Android Trained for Hazardous Assassination/Device Optimized for Repair and Exploration
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000