|
Yazar |
Konu  |
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 16/03/2008 : 21:00:01
|
Evet Dodo haklı bnde Michael Sarah'ın öldüğünü duyunca napacağını çok merak ediyorum. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
t.j.
Üye

Turkey
İleti 563 |
İletim - 16/03/2008 : 22:20:46
|
Sarah
kobebryant, sen ilk sezonda değil miydin yav?:) Sara dizinin normal senaryosunda Sara ölmeyecekti ama diziden ayrılmaık istediği için öldürüldü. Michael Sara'nın ölümünü duyunca Lincoln'e sataşacaktır eminim. |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 16/03/2008 : 22:44:15
|
Sineye çeker, donakalır Michael.. Abisine değil, onu öldüren hatunkişiye sarar. Linc'in yapabileceği hiçbir şey yoktu sonuçta, Michael'de Linc'in onları bulmaları taraftarıydı. Hatta telefonla filan görüştü felan.. Sara bulunması için ipucu bile verdi.. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 16/03/2008 : 22:52:54
|
@t.j arkadaşlarımdan bulaştı demiştim ya o arkadaşlarla bazen 3.sezon bölümlerini izliyorum arada konuşuyoruz falan ordan biliyorum. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
t.j.
Üye

Turkey
İleti 563 |
İletim - 21/03/2008 : 16:19:20
|
Dünkü bölüm süperdi. Michael Sara'nın öldüğünü duyunca Whistler'la bire bir kavga etmek isteyince Michael'ın ölmesini istedim(ki asla öyle bi'şey olmaz). Meğer Sammy satıyormuş Lechero'yu. ): Mahone'da ahlaksız teklifi kabul etti. Gelecek haftayı merakla bekliyorum. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|