AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 Prison Break
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 20

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 17/07/2010 :  19:22:42  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ahaha. Evet, tamamen.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 17/07/2010 :  20:07:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Komik mi?

Yıkıl karşımdan!

Desem misal? Hoş olmaz tabii... :) Eheh neyse şaka bir yana, izleyip zaman mı öldürsem acaba PB'yi, yoksa iki üç sağlam spoiler ile halletsem mi?
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 18/07/2010 :  01:19:06  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yok hocam, sen benden önce izlemeye başlamıştın Prison Break'i diye hatırlıyorum. Ben son bölümü izleyeli yaklaşık iki yıl oluyor. Seni tekrar PB sevgisiyle yanıp tutuşuyorken görmek içimi bir hoş etti sadece. :P

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 18/07/2010 :  01:28:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eheh, takılıyorum. :) Ben Prison Break'i üniversite yıllarındayken -Okuyan da 68 kuşağıyım sanacak mübarek.- CNBC-e'de yayınlanmaya başlayan ilk bölümüyle takibe almıştım. "Vay be, uuu, diziye bak..." şeklinde takip ederken, sınavlar sebebiyle 2-3 bölüm kaçınca, "Eh sonra ben bunu baştan alırım." deyip bırakınca da, toparlamak mümkün olmadı. Bir de ne zaman baksam her sezon yepyeni bir yerden kaçıyorlardı, "Ne lan bu eah?!" diyerek şevkim kaçtı. :D Öyleyken böyle.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 20 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000