Hocam şu anda 5. bölümü bitirmiş olduğunu düşünerek söylüyorum. -SPOİLER- 4.bölümün sonunda bi' çekik diğerine T-Bag'den(Tabii o Cole Pheiffer gibi birşey dedi)scyllayı neden almadın dedi. Şimdi bizim adamlar T-Bag'le mutlaka işbirlik yapmak zorundalar kuş kitabı onda olduğu için.Bence T-Bag'de nasıl bir durum içinde olduğunu anlamak için bizim admlarla işbirliği yapmalı. Bi'de şu Gretchen sence ne yapacak ilerki bölümlerde, kaçtı gitti kadın Şirket'in elinden. Ve son olarak diziye Türkiye'yi işin içine katmalarını nasıl buluyorsun? -SPOİLER-
T-Bag bizimkilere giderse daha ağzını açamadan Lincoln tarafından bayıltılır :). Bizimkiler kuş kitabını alırlarsa zaten hapishaneye gönderirler T-Bag'i. Karışık durum. Gretchen'ın şirketin tarafında olmayacağı kesin. Bizimkilerin yanına da gelemez. Bağımsız olarak, şirkete karşı çalışabilir. Türkiye'nin sadece adı geçti. 5. bölümde de bazı olayların resmi bir dille nasıl üstünün kapatıldığını duyduk zaten.
Bende yeni bitirdim izlemeyi, tek kelimeyle harikaydı. Bellick'e gerçekten yazık oldu. Michael'a n'oldun bilmiyorum ama iyi bi şeyler olmadığı kesin. Gretchen gibi güzel bi kadın sen git General'e aşık ol hiç yakışmayan bi ikili bence.