AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları Genel
 Adını Hatırlayamıyorum yardım lütfenn
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Chaos_gs_tr
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 15/03/2008 :  10:44:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar eskiden bi araba yarışı vardı hani turbo filan alıyodun böyle diğer arabaları vurmaya çalışıyodun füze ile falan hatta turbo alınca çok hızlanıyodun carmageddon tarzı bişi ama füze lerle yağlarla arabayı oyundan düşürmeye çalışıyodun oyunun oynandığı pist uzaydaydı sadece pist vardı aşağı düşmek serbestti bu oyunu hatırlayamadım bunun adını bilen varsa sölesin lütfen ya da bu tarz bi oyun bilen sölesin çok ihtiyacım var sağolun şimdiden ....

Diablo & Dota For ever

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 15/03/2008 :  11:32:39  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Aradığın oyunun adı Revolt olabilir mi? Olabilir, her şey mümkündür.

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

Chaos_gs_tr
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 18/03/2008 :  20:48:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet olabilir ama tam emin değilim başka tahminleriniz varsa gönderin lütfen ama revolt gibi geliyo büyük ihtimalle sağol

Diablo & Dota For ever
Sayfanın En Üstüne Git

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 18/03/2008 :  21:02:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyun kesinlikle Revolt, tartışılmaz. Ama şu uzaylı bölüm diye bi'şey yok Revolt't karıştırıyorsun herhalde.
Sayfanın En Üstüne Git

Chaos_gs_tr
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 18/03/2008 :  21:47:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya revolt u indirdim güzel oyun ama revolt değil ama revolt da iyi yinede bildikleriniz varsa paylaşın

Diablo & Dota For ever
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 18/03/2008 :  21:56:35  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kulağa revolt gibi geliyor olabilir; ama bence revolt gibi durmuyor. Revolt pek de carmageddon'a benzemiyor ve aşağıya atma tarzı olaylar yok. Oyun kafamda şekillendi, hatırladım; ama isim gelmiyor x(

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000