AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 Assasin´s Creed - PS3
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 13/03/2008 :  22:47:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaslar aranizda ps3 ü olan ya da ps3 te bu oyunu oynamis bir kisi var mi ? Daha oyunu oynamaya firsat olmadi haliyle ; ama simdiden "screenshot" ve "video" lari sayesinde hayrani oldugumu söyleyebilirim , biraz fikir , fikirden ziyade "deneyim" istiyorum bu konuda .

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 13/03/2008 :  22:58:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Videoya bende hayran oldum özellikle adamın rahiplerin arkasından kayboldğu sahne muhteşemdi..

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

tolga1907
Üye

Turkey
İleti 293

İletim - 25/03/2008 :  13:29:47  Bilgileri Göster  tolga1907'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Oynamadım ama harikaymş. Birde eğer yoksa Oblivion al konular v.s faklı ama harika.
Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 25/03/2008 :  18:18:51  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bu oyunun namını duydum iyi bir oyun diyorlar

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000