-ilhan mansiz-musrat sözkesen hasan sas-alex-renato-gökdeniz(rubiel quintana) ergün penbe-mehmet polat-kursat duymus-fatih sonkaya sebastian frey 3 kere lig sampiyonu 2 kere sampiyonlar ligi sampiyonu 2 super kupa and türkiye kupası 3 kere bana İYİ DEFANS OYUNCULARI SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM ACELE DEFANS LAZIM BANAAAAAA........
thierry henry pavel nedved alessandro del piero edgar davids mauro comoronesi zinedine zidane mike zonneveld nicola legrottaglie igor tudor abukari yakubu wilcox eğer defans istiyorsan mike zonneveld (NEC diye bir takımda) abukari yakubu (ajax) gamberini adını ve takımını hatırlamıyorum sonraa luca ceccarelli marco motta kevin hoffland sana tavsiye edebileceğim oyuncular beğendiklerini alırsan işe yarayabilir mike zonneveldi beğenmesen bile al hem çok ucuz hem de acayip süper gelişiyor inşallah yardımcı olabilmişimdir.....
tuncay sanli(ml) serhat akın(mr) ümit özat aurelio can arat luciano tomas ali güneş
volkan
daumun taktiğinin aynısı tuncay ve serhat ok ileri full açık ileri çıkışlar açık karşı atak açık ofsayt kapalı. mükemmel taktik 1 sezon yenen gol 13 atılanı hatırlamıyorum ama azdı. yedekler: recep selçuk carignano servet serkan balcı toraman kemal aslan