|
Yazar |
Konu  |
umutcanzaroglu
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 14/06/2008 : 11:27:59
|
tabi bundan gülünmez mi |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 26/06/2008 : 23:29:18
|
http://www.farketing.com/fikirler/2004/12/algda_seicilik.html?cid=120221728#comment-120221728
Siteye ve alttaki yorumlara bakın. Halimize gülsek mi ağlasak mı? |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 27/06/2008 : 04:17:49
|
"Algıda" seçiciliğe çok güzel bir örnek olmuş :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 27/06/2008 : 14:31:30
|
Bir ingiliz kasabasinda yasayan iki afacan kardesin hikayesi… Yasadiklari bölgede kirik cam, kuyruguna teneke baglanmis kedi,inik araba lastigi, kapidan çalınan sütler gibi pekcok hadisenin faili olarak bu iki afacan kardes gösterilmekteydi.Kasaba halki artik ‘illallah’ demislerdi afacan kardeslerden,hakliydilar..Ailesinin bile zaptetmekte zorlandigi bu afacanları yola getirmek icin kilise fikri ortaya atildi… Bunlari ancak asabiyetiyle nam salmis rahip dizginleyebilirdi… Ailesi iki afacan kardesi kiliseye rahibin yanina götürdü… Once büyük kardes rahiple basbasa kaldi… Rahip karsisindaki cocugu ürkütmek istemeyen bir tavirla sordu: -’söyle yavrum, tanrimiz nerde?’ Kücük afacan basini öne egerek sustu… Rahip sakinligini koruyarak: -’söylesene evladim tanrimiz nerde?’
-’Evladim sana soruyorum tanrimiz nerde?’ -’???’ Asabi rahipin sinirleri bozu lmaya baslamisti: -’söylesene yahu tanrimiz nerde?’ -’seni asagilik afacan benim sorularima cevap ver tanrimiz neeerdeeeee!!!!!!!’
Rahibin sinirden kipkirmizi oldugunu gören afacan cocuk hizla kiliseden kacti.. Kapida sirasini bekleyen kardesinin elinden tutarak evlerine dogru kosmaya basladi… iki afacan odalarina girip kapilarini kapattiginda kücük kardes agabeyine: -’Biz kimden ve neden kaciyoruz?’ diye sordu. soluk soluga kalan büyük kardes ise: -’Bu sefer basimiz gercekten dertte…Tanri kaybolmus, bizden biliyorlar… |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 27/06/2008 : 15:22:26
|
Pek güzel değil. |
KARTAL GOL GOL GOL!
|