|
Yazar |
Konu  |
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 12/03/2008 : 18:56:58
|
bundan 20 sene önce sally denen bi adam işini kaybeder iş araken amerikadan eski bi dostu onu yanına çağrırır derki gelirsen burada bir iş bolacağım sana bunu duyan adam karısını almadan yola koyulur birkaç yıl geçer adam amerikadan ingiltere ye karısı rebecca ya telgraf yollar; adam derki; sevgili karıcığım rebecca ben çok zengin oldum burada vietnam savaşı 'dan kalma eski yatakları 10 dolara aldım 10 dolara düzelttim 20 dolar karla 40 dolara sattım.sonraıraktan gelen sahte ithal donları aldım.5 dolara aldığımı 5 dolara düzelttirdim.20 dolara sattım.şimdi çok zenginim 100.000 dolar biriktirdim sende hemen gel.DER. BU OLAYDAN 10 GÜN SONRA REBECCA DAN MEKTUP GELİR ŞÖYLE YAZMAKTADIR; sevgili sally; sen donlar ve yataklar satarak 100.000 dolar biriktirmişsin fakat ben tek yatak ve donsuz olarak 150.000 dolar kazandım. :DER
|
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 24/03/2008 : 15:20:11
|
Komik Bir Olay Gerçek
Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş. Profesör kaşlarını çatarak; -" Öküzler ve kuşlar aynı masada oturamaz!" Öğrenci; -"O zaman ben uçuyorum..." Profesör cevaba çok sinirlenmiş, sınavda öğrenciye takmış ve sınavını başarısız geçmesi için elinden geleni yapmış. Yalnız sınavda öğrenci tüm soruları mükemmel bir şekilde cevaplamış. Profesör öğrenciye sana son bir soru soracağım demiş; -Yolda yürürken iki torba bulduğunu hayal et, birinde akıl var, diğerinde ise para var. Hangi çuvalı alırsın? Öğrenci; -"Para olan çuvalı seçerdim..." Profesör; -"Ben akıl olan çuvalı seçerdim..." Öğrenci; -"Normal! Kimde ne eksikse onu seçer...!!! Profesör çok sinirlenmiş, öğrencinin not defterini alıp içine "Öküz" yazmış. Öğrenci nota bakmadan odadan çıkmış. Bir dakika sonra öğrenci kapıyı aralamış; -"Sayın profesör, imzanızı atmışsınız, fakat notumu yazmayı unutmuşsunuz." |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 24/03/2008 : 15:31:36
|
Off helal olsun valla bu zamanda böyle laf yarışlarına girilmiyor pek :) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
|
Konu  |
|
|
|