|
Yazar |
Konu  |
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 28/02/2008 : 18:22:10
|
3 vampir uçarlarken yarışmaya karar vermişler kim aşşağıya inip en çok kanı emerse o kazanacakmış birincisi gitmiş ağzının etrafı kan içinde ikinci gitmiş tüm suratı kan içinde üçüncü gitmiş bütün heryeri kan içinde.. diğer iki vampir merak edip sormuşlar bu kadar kanı nerden buldun diye.üçüncü vampir cevap vermiş: aşşağıda direk vardı görmemişim... |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 28/02/2008 : 18:27:01
|
Bir adam; kadın doğum uzmanıymış, ancak mesleğinden sıkılmış ve araba tamircisi olmaya karar vermiş. Bunun için gidip dersler almış; sınavı 100'le bitirip tamirci olması gerekiyormuş. Adam sınava giriyor, çıkıyor bir bakıyorlar ki 150 almış sınavdan. Herkes şoka giriyor nasıl olur diye. Puan veren hocalara toplayıp soruyorlar: "Nasıl 150 aldı?" Hoca da anlatmaya başlamış: "Önce bujileri değiştirdi sonra motor'a rektifiye yaptı sonra da karbüratorü dağıtıp temizledi ve son olarak da vites kutusunu dağıtıp topladı", diye açıklama yapmış. Diğer hocalar: - "Ee 150 almayı gerektirecek durum nedir? Diğer öğrenciler de bunu yapıyorlar", deyince hoca da: - "iyi de tüm bunları egzozdan yaptı" diye cevap vermiş.
Bir alman bir fransız bide bizim temel gizli bi örgüt tarafından yakalanırlar.ve bunlara sorulur -ÜLKENİMİ DAHA ÇOK SEVİYOSUN YOKSA KARINIMI? İlk önce alman'a sormuşlar alman tabii ki -ülkemi demiş. -tamam demişler al şu silahı içerde karın var git öldür. alman girmiş içeri 5 dakka sonra çıkmış ne oldu demişler -vuramadım karımı daha çok seviyomuşum demiş. fransıza sormuşlar fransız -ülkemi demiş tamam al şu silahı gir odada karın var öldür demişler.fransız da öldüremeden çıkmış -karımı daha çok seviyomuşum demiş. sıra temele gelmiş temelde -ülkemi seviyorum demiş al şu silahı içerde karın var git öldür demişler temel içeri girmiş 15 dakka sonra içerden TAK-TUK-ÇAT-ÇUT sesler gelmiş temel dışarı çıktığında sormuşlar -ne oldu bu kadar kaldın demişler temelde -ne olacak verdiğiniz silah kuru sıkı çıktı bende sandalyeyle kafasını kırdım demiş
|
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 28/02/2008 : 18:48:54
|
Tutacakmış gibi geldi konu. Sabittir bundan böyle. Ayrıca kobebryant anlattığın fıkranın orjinali şu şekildedir ve anlatılınca eminimki daha etkileyici gelecektir;
Üç vampir yarışmaya karar vermişler. Kurallar basit, kim uçarak aşağıya inip insanlardan en çok kanı emecekse yarışmayı o kazanacakmış. Birinci vampir gitmiş ağzının etrafı kan içinde dönmüş. Sormuşlar nasıldı diye. Büyük bir iştahla anlatmış o da:
- Şuradaki manavı görüyor musunuz? - Evet. - Peki altında boynu kan içinde, uzanan hatunkişiyi.. Keh keh..
Birinci vampirin bu başarılı performansından sonra ikincisi inmiş aşağı.. O da kısa bir süre sonra ağzı kan içinde geri dönmüş. Diğer ikisinin meraklı soruları üzerine:
- Şu bisikleti görüyorsunuz değil mi? - Evet. - Peki yanındaki sarı Vosvos'u? - Evet. - O zaman bir inip de içindeki vahşete de şahit olun bakalım.. Keh keh..
İlk iki vampirin etkileyici perfonmansı üzerine üçüncü ve son vampir büyük bir ihtişam ve suratle işe koyulmuş. Aradan epey zaman geçmiş, yok vampir. İcraat büyük herhalde diye düşünürlerken.. En sonunda ağzı yüzü kan içinde, gözleri mosmor, dişi kırılmış, bitkin vampir içeri girmiş. Sormuş diğerleri tabi aynı şekilde noldu noldu diye.. Cevaplamış bizimki de:
- Şu ilerideki bankı görüyorsunuz değil mi? - Evet. - Peki yanındaki ağacı? - Evet. - Üstündeki çocuğu? - Ee.. Evet. - Çocuğun da yanındaki elektrik direğini? - Evet! - Ha işte, ben onu göremedim. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 01/03/2008 : 10:35:37
|
1-adam telefondadir - alo - alo - meteoroloji mi - evet - allah belanızı versin! - hoppalaa...n'oluyoruz yav? - bu ne sıcak kardesim? - biz sadece olcuyoruz beyefendi - kac derece simdi? - 38 - hay allah belanizi versin!
2-ruh ve sinir hastalıkları hastanesinin önü.. doktor- bugün nurullah arkadaş andımızı okuyacak.. nurullah-türküm! topluluk- türküm! n- deliyim! t- deliyim! n- çelişkenim! t-çelişkenim! n-ali! t-ali! n- aliiiii! t- aliiiiii! n- aliiieee!! doktor- şş.. tamam bu kadar yeter..
3-- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle var veriyim mi? - ver hadi..
4-bir cenaze wardır ve ölenin yakınları mezar başında ağlamaktadırlar. andaval herifin biri gelir ve -"heeey! ağlamayın artık, veli burda olsaydı böyle üzülmemizi istemezdi" der ağlayanlardan bi tanesi döner ve: -"veli kim be?!" diye sorar a:bu veli kansoyun cenazesi deilmi? -hayır! bu murat şenışıkın cenazesi! am.. valla onu bilemem ama veli olsaydı üzülmemizi istemezdi -ne diyon ya!? a:son bişey diyip gitcem. veli daha ölmedi, ben size şaka yaptım. -lan defol git be adam..!
5-- amca, ben sizi cok sevdim - ne oldu bana baba mı diyeceksin? - oo hemen ukalalaştın ha
6-buyrun - merhaba..ben iş başvurusunda bulunmuştum da..biz sizi arariz demiştiniz... - evet - aramayinca korktum başiniza bişey geldi sandim.herşey yolunda mi? - yolunda..yolunda - oh..oh..yarin gelip başliim o zaman ben - hah..hah.hah..ikileee
7-kiz isteme merasimi: kiz babasi: oglumuz ne işle meşgul? oglan: hiic.. koltugun kenariyla oynuyorum.. kiz babasi: aferin aferin.. kopardin mi orayi? oglan: asilsam gelicek ama.. kiz babasi: asilmaya devam et evladim.. kiz miz yok sana...
8-- mustafa abi müjde!!! enişten izafiyet teorisini bulmuş!!! - enişten değil einstein , einstein - yine de insan gurur duyuyo...
9-kafasına silah dayanmış ter içinde bir adam telefondadir; silahlı adam: sakın renk verme, gebertirim! murat: a..alo...irfan...öhm...murat ben...benim dükkanın kasasındaki bütün parayı alıp buraya getirmeni istiyorum. irfan: murat abi! başın mı belada? murat: öhm...dediğim gibi irfan... irfan: konuşamıyon heralde. eğer başın beladaysa "dübidik" de ben anlarım. murat: söylediğimi yap irfan... irfan: dübidik mi?.. murat: ulan hayvan doğru dürüst bi kelime bulamadın mı? irfan: bi de "dabidik" var... murat: her neyse tamam ondan işte!!! irfan: hangisi? dübidik mi, dabidik mi? murat: allah bin çeşit belanı versin..
10-bir derslik. kara tahtada "i didn't do that" yazısı var.) - tekrarlayın ismail bey. ay didınt du det... - ay dudınt di dört... - of ismail bey off!.. ingilizce öğrenmek istiyor musunuz, istemiyor musunuz?! - ya istemiyorum ya.. - e ne işin var burda? - çöbü almaya gelmiştim... - söylesene be adam!! - ay dodınt de do... - onu değil be!! neden geldiğini!!! - çöbü almaya!!! -defol gözüm seni görmesin.......... :D :D |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 01/03/2008 : 10:50:24
|
@Dodo
abi doğrudur valla çok eskiden dinledigim bir fıkraydı öyle aklıma geldi eksik biyerleri oldugunu tahmin etmistim ama baktım böyle de anlasılıyor diye koyayım dedim. =) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|