AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Age of Empires & Age of Mythology
 Age of Mythology Titan
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 11/06/2008 :  21:08:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Vikingler İskandinav toplulukları arasında yer alır. Fakat İskandinav toplulukların tamamı Vikinglerden oluşmaz. Konuya son olarak oyunda geçen Norse mitolojisinin Türkçe çevirisi İskandinav mitolojisidir. Tabii İskandinavyanında büyük bir kısmını zamanında vikingler oluşturduğundan oyunda genel olarark vikinglerden esinlenilmiş.Karakterlerden,binalara...

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

Aldron
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 07/07/2008 :  22:04:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben genelde Hades'le oynuyorum ve bence diğer Yunan tanrılarına göre daha avantajlı.

Sayfanın En Üstüne Git

ceyceyfb
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 06/05/2009 :  14:00:02  Bilgileri Göster  ceyceyfb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hades-Loki-Set
Sayfanın En Üstüne Git

enes ekinci
Üye

Turkey
İleti 92

İletim - 27/05/2009 :  18:42:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar oyunu bizlede paylaşabilirmisiniz.bendede vardıda sildim.acaba paylaşa bilirmisiniz

Dünya

Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım.
Çünkü burası bizim yuvamız

Sayfanın En Üstüne Git

ceyceyfb
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 05/06/2009 :  11:47:12  Bilgileri Göster  ceyceyfb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
fosfolipid tarafından yazılan:

Atlantis tanrılarından gaia yı seçebilirsin atlantislilerin kale askerleri çok güçlü ayrıca gaia da titanın canıda doluyodu.

bende gaiya secilmiyo kronos veya oranos

ELİNDEKİ BİR AVUÇ DOLUSU SU İLE SÖNMEZ BU YANGINLAR!! SaGoPa KaJmEr
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000