|  | 

| 

| 

| 

| Yazar |  Konu  |  |  
                | kobebryantSeçkin Üye

Turkey
 İleti 1597
 | 

|  İletim - 21/02/2008 :  22:25:21     
 |  
                      | Arkadaşlar bir arkadaşın kurduğu grubu sizlere tanıtmak istiyorum gerçekten Adana'da beğenilen bir grup bence de gayet hoş şarkıları var. Yakında da albümleri çıkacak sanırım öyle birşeyler duymuştum. 
 www.herkesdinlesin.com/defin linkinden grubun parçalarına ulaşabilirsiniz. Beni en çok etkileyen şarkıları "Gitme" oldu bunu herkese özellikle de inter_23'e şiddetle öneriyorum. =) Bir de o şarkının sözlerini sizlerle paylaşmak istedim :

YİNE SENİ GÖRDÜM BU ŞEHİR BANA GICIK GALİBA BENLEYKEN UMURUMDA DEĞİL DEDİĞİN KİŞİLER YANINDA HANİ SONSUZDU SEWGİN GİTMEZDİN BU DÜNYA BİTSEDE 1 UFAK TARTIŞMA YIKAN DÜNYAM TEKRAR DÖNSEDE ÖPTÜĞÜM HER KIZDA SENİN GÜLÜŞÜN VAR GİTTİĞİM HER YERDE 1ANIN VAR NE YAPSAM KENDİMCE SENİ SEVEN BRİ VAR İÇİMDE DERİNLERDE GİTME DİYEN 1 SES VAR....

grubun solistinden aldım yanlıslık yok. Bu şarkı bana çok şey hatırlattı baya etkileyici bir şarkı.
 |  
                      | " Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

|  |  
                | inter_23Yönetici

Turkey
 İleti 1749
 | 

|  İletim - 21/02/2008 :  23:40:57     
 |  
                      | Sevdim, arşive eklemeliyim. Sağ ol Caner kardeşim ;) |  
                      | Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
 Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
 |  
                      |  |  |  
                | kobebryantSeçkin Üye

Turkey
 İleti 1597
 | 

|  İletim - 21/02/2008 :  23:42:19     
 |  
                      | Sen seversin böyle şarkıları diye düşündüm bana baya ağır geldi çünkü sana da önereyim dedm. Beğendiysen ne mutlu bana. =) |  
                      | " Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

|  
                      |  |  |  
                | inter_23Yönetici

Turkey
 İleti 1749
 | 

|  İletim - 21/02/2008 :  23:51:53     
 |  
                      | Eyvallah her türlü tavsiyene açığım... |  
                      | Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
 Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
 |  
                      |  |  |  
                | anna fairyYeni Üye

United Kingdom
 İleti 1
 |  |  
                |  |  Konu  |  |  |  |  |