AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 istanbul kıyamet vakti
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

oky
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 21/02/2008 :  12:42:05  Bilgileri Göster  oky'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oynayan vardır heralde aramızda bu oyunu..istanbul kıyamet vakti türkçe online mmorpg.bu aralar cok sardım bu oyuna.bence knight online dan hicbi eksigi yok hatta fazlası var.bi kere istanbulda geciyo eminonunde bebek sahilinde falan yaratık kovalıyoruz:)..ayrıca yeni oynayacak olan varsa oynamadan once mutlaka sitesinden hikayesini okumalarını tavsiye ederim.cunku cok guzel kurgulamıslar.hatta trailer ın izlenmesinide siddetle tavsiye ederim..

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 21/02/2008 :  13:50:38  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İstanbul Kıyamet Vatkimi?O oyun tarihe karıştı yeni oyunu çıktı onun heralde adı Metin 2 bırak onu oyna İstan Kıyamet Vakti çok donuyor ve ne yapacağın anlaşılmıyor.En güzel Türk Online Metin 2 Turkey

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

oky
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 22/02/2008 :  01:45:47  Bilgileri Göster  oky'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bende donmuyo fazla.sen guncellemelerden once oynamıssın sanırım.su anda gayet guzel oyun tekrar bak istersen:)
Sayfanın En Üstüne Git

oky
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 23/02/2008 :  23:52:45  Bilgileri Göster  oky'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
metin 2 yi denedim o da guzel bi oyun ama ikv daha gercekci.metin 2 japon cizgi filmi gibi olmus biraz ama savasmak daha zevkli
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000