|
Yazar |
Konu  |
ibo95
Yeni Üye

Turkey
İleti 1 |
İletim - 26/09/2010 : 20:01:33
|
#Mod İsmi:Turk genel server #map ismi :turk genel map #Moddaki Komutlar: /anamenu(,silahlar,arabalar,teleport,)/v1-17(arabalar v1,v2 gruplarda TÜM ARAÇLAR),/takımlar #takımlar:(polis,asker,yeşil çete,mor çete,sarı çete)takım seçildiğinde hepsi takıldığı yerlere ışınlansın #silahlar:(colt,minigun,sniper,vs. vs.) #Modun Ne Zaman Biteceği:NEZAMAN BİTİREBİLİRSİN ? #Oyunda Skin Seçme Yeri:(4dragon da skin seçilip başlansın.!) Yardım: /yardim (anamenu,komutlar,kurallar) /kill Yazınca ölmek /araba [araba adı] Yazınca araba indirme /silah [silah adı] Yazınca Silah Alma /teleport [/4dragon,/dag(çöplüğün ordaki dağın tepesi),/airport1,/ap2,/ap3,/grs(grove street cj in evinin olduğu yer)] /yardim [kurallar (küfür etmek ve hile kullanmak yasaktır)] /komutlar:(SEN KAFANA GÖRE EKLE) /can : canı fullesin /yelek: yeleği fullesin /m4 : m4 + sınırsız mermi /tec9: tec9 + sınırsız mermi /sniper : sniper + sınırsız mermi /admins : adminleri listelesin
birde adminler için /jail [id] eklersen süper olur. biri jail e girince(adminler hariç) silahları silinsin
ARA SIRA YAPIYORUZ DİE de yazın,bilgilendirin iyi çalışmalar  |
 |
|
turkıshpower
Üye

İleti 3 |
İletim - 31/10/2010 : 12:09:51
|
yha swmde admın sistemi yok sanırım yardımm!!!!!!!!! |
 |
|
turkıshpower
Üye

İleti 3 |
İletim - 31/10/2010 : 12:13:04
|
Yhawfs swmde admın sıstemı yok napmayılım
|
 |
|
ercan008
Üye

Turkey
İleti 2 |
İletim - 23/03/2011 : 23:27:01
|
bana bırı mod yapsınnnnn :s |
ercan |
 |
|
ercan008
Üye

Turkey
İleti 2 |
İletim - 24/03/2011 : 13:23:32
|
Yaaa biri bakabilrmi buryaa yaa avni Mod isteklerınde bulunun demıssın baktıgın yokk :( |
ercan |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|