AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Falanca is Came BacK here!! :P
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Asil89
Yeni Üye

Turkey
İleti 0

İletim - 14/02/2008 :  01:56:44  Bilgileri Göster  Asil89'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Slm herkese. 2 sene onceydı sanırım burda oldukca aktif bir üyeydim. İlk bu siteye HeXeN nickiyle kayıt olmustum, Merula Alba vardı bi macera oyununda cok yardım etmıştı bana daha sonra uzun zaman bu forumlarda takıldım. Fatal Error nickiyle tabı. Son kulandığım isimse Falanca 'ydı bu forumda. Forumdaki çoğu kşiyi hatırladım acaba benı hatırlayan olcakmı merak ettım, gecenın bu saatınde uykusuzluk sorunu cekerken :D umarım kilitlenmez konum

Asil89
Yeni Üye

Turkey
İleti 0

İletim - 14/02/2008 :  02:00:46  Bilgileri Göster  Asil89'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
serbest bölüme mesaj atıldığında, ileti sayısının artmamasını ilk ben önermiştim :D sımdı ileti sayım 1 olmayınca hatırladım bunu =))
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 14/02/2008 :  10:57:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hatırladık...

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 14/02/2008 :  14:41:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İlginç...

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 14/02/2008 :  16:00:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
HighVoltage tarafından yazılan:

Hatırladık...

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)