AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Bilim - Teknik - Teknoloji
 Japonlar Depremi uyaran alet yaptılar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

007 JAMES BOND
Üye

İleti 267

İletim - 09/02/2008 :  15:47:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O işin şakası ama aslında bir de düşünün, 30 saniyede insanlar evden zor çıkar o telaşla, haksız mıyım?

Cs'ci Pr0!

Counter Strike 1.6 Nick:

Dark'TeaM # - SergeanT.[A]wP -
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 09/02/2008 :  15:54:09  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abi bare şunu 1 saat yapsalar en azından pc yi kurtarırım:))
30 saniye içinde 6 katlık bir apartman ancak 1 saatte kurtulur.

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 09/02/2008 :  17:14:58  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
007 JAMES BOND tarafından yazılan:

O işin şakası ama aslında bir de düşünün, 30 saniyede insanlar evden zor çıkar o telaşla, haksız mıyım?

valla japonya daki depremler Türkiye de olsa,o 30 saniyede ben kendimi ikinci kattan olsa bile camdan atarım.Anca bileğin kırılır:P
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 09/02/2008 :  17:20:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ama şöyle birşey var. Japonlar artık duruma alışmış durumda yani o haberi aldıkları zaman o kadar panik yapmazlar ancak Türk halkı dışarı çıkmak için birbirini ezer. xD Bu alet Japonya'da gerçekten işe yarayabilir ancak Türkiye'de işe yarayacağını hiç sanmıyorum. xD

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 09/02/2008 :  18:46:15  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
koberyant'ın dediği çok doğru biz japonları türkler sandık galiba ne yalan söyleyeyim bende sandım

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000